Χαρές για την Τζένη Μπαλατσινού: Αποφοίτησε η κόρη της Αλεξάνδρα! - «Τα φτερά είναι εκεί, το μόνο που μένει είναι να πετάξεις» (φωτό)

Ανάρτηση έκανε και η μπαμπά της Πέτρος Κωστόπουλος

Από το Πανεπιστήμιο Georgetown της Ουάσιγκτον αποφοίτησε η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού με την περήφανη μαμά να μοιράζεται στο Instagram μια φωτογραφία της Αλεξάνδρας.

Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας παρακολούθησε διαδικτυακά την ορκωμοσία της, κάτι που έκανε άλλωστε και ο μπαμπάς της Πέτρος Κωστόπουλος.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την αγάπη, περηφάνεια και συγκίνηση που νιώθω Αλεξού μου! Σε μια τόσο δύσκολη χρόνια για όλους, κατάφερες να αποφοιτήσεις και να σταθείς ψηλά! Τα φτερά είναι εκεί.. το μόνο που μένει είναι να πετάξεις!» έγραψε στην ανάρτησή της η Μπαλατσινού με τον σύζυγό της - και πατέρα του 4ου παιδιού της - Βασίλη Κικίλια να αφήνει ένα σχόλιο κάτω από το ποστ για την επιτυχία της Αλεξάνδρας.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος από πλευράς του, περήφανος και αυτός για την επιτυχία της κόρη του, ανέβασε ένα story στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένη Μπαλατσινού από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο έχει αποκτήσει  την 23χρονη Αμαλία, την 22χρονη Αλεξάνδρα και τον 13χρονο Μάξιμο.

Πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο και τον Παναγιώτη Αντώνιο που είναι ο καρπός του έρωτά της με τον υπουργό Υγείας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ