Σκληρό αντίο στους δυο αγγέλους της τραγωδίας στην Καλαμάτα: Οι 20χρονοι που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο (φωτό - βίντεο)

Βαρύ πένθος στο Μελιγαλά για τους δύο νέους που σκοτώθηκαν.

Βαρύ το πένθος στο Μελιγαλά μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα και τον θάνατο των νεαρών παιδιών την Τρίτη το βράδυ. 

 Ο 20χρονος οδηγός, έχοντας ξεκινήσει από την Καλαμάτα για τον Μελιγαλά,  για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, στο οποίο επέβαινε κι ένας συνομήλικός του, το οποίο προσέκρουσε σε κολώνα και μετά από ανεξέλεγκτη πορεία αρκετών μέτρων έφυγε από το οδόστρωμα, έκοψε ένα δέντρο και σταμάτησε σε περίφραξη παρακείμενου σπιτιού.

Από την σφοδρή σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 21χρονος οδηγός, ενώ ο συνοδηγός αφού έγινε απεγκλωβισμός από την Πυροσβεστική, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Όμως λίγο πριν τις 23:30 κατέληξε κι αυτός…

Και τα δύο παιδιά ήταν παιδικοί φίλοι και είχαν μεγαλώσει μαζί στον Μελιγαλά, ο οποίος θρηνεί αναφέρει το messinialive

Θύματα του μοιραίου τροχαίου είναι οι Βασίλης Δημητρακόπουλος και ο παιδικός του φίλος Γιώργος Τσακίρης, αμφότεροι αθλητές της τοπικής ομάδας Εθνικός Μελιγαλάς, η οποία και τους αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα πως προς ένδειξη πένθους, οι προπονήσεις της Ακαδημίας της ομάδας αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας.

Τραγωδία Καλαμάτα

Τραγωδία Καλαμάτα

"Δεν υπάρχουν λόγια, δυο παιδιά δικά μας , δυο παιδιά που μεγάλωσαν στην ακαδημία μας, έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή μετά από τροχαίο.

 

 

Οι προπονήσεις της Ακαδημίας μας αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή τους και να δώσει κουράγιο στις οικογένειες τους. Κρίμα , κρίμα , κρίμα", αναφέρεται στην ανάρτηση της τοπικής ομάδας για το τραγικό συμβάν.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ