MasterChef: Ο γοητευτικός άντρας της Μαρίνας και το ευχαριστώ στην μαμά της: «Παράτησε την δουλειά της για να μπω στον διαγωνισμό» (βίντεο)

«Άφησα την κόρη μου 7 μηνών και τη βρήκα να περπατάει» 

Έξι μήνες έκανε να δει την οικογένειά της η Μαρίνα Ντεμολλάι, όσο ήταν μέσα στο MasterChef, με την ίδια να στέλνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μαμά της αλλά και στον γοητευτικό σύζυγό της.

Η επίδοξη σεφ ήταν τελικά η παίκτρια που έφυγε από το παιχνίδι λίγο πριν τον τελικό στον οποίο θα δούμε την Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη να μάχονται για το μεγάλο έπαθλο.

Η Μαρίνα βρέθηκε την Τρίτη το πρωί στη εκπομπή Φωλιά των Κου Κου και μίλησε μεταξύ άλλων για τον διαγωνισμό μαγειρικής αλλά και για την οικογένειά της.

Με τον αγαπημένο της σύζυγο τον Χρήστο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά ενώ η ίδια ανέφερε στην εκπομπή του Star ότι δεν θα μπορούσε να είχε μπει στο παιχνίδι αν δεν ήταν η μαμά της για να την βοηθήσει.

«Έκανα να δω τους δικούς μου έξι μήνες. Αν δεν ήταν η μητέρα μου δε θα ήμουν στο MasterChef. Στάθηκε σα μητέρα στα παιδιά μου. Παράτησε τη δουλειά της για να μπορέσω εγώ να μπω στον διαγωνισμό και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Τα άφησε όλα και φρόντισε να είναι όλη μέρα με τα δυο μου παιδιά.

Άφησα την κόρη μου 7 μηνών και τη βρήκα να περπατάει. Ο γιος μου δεν πίστευε πως είμαι αληθινή. Είναι 3,5 χρονών. Ο γιος μου με έβλεπε στα επεισόδια» είπε μεταξύ άλλων στην Κατερίνα Καραβάτου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ