Οι celebrities δείχνουν πώς να βάλουμε μποτάκια το… καλοκαίρι! Αφού ο καιρός τρελάθηκε, το χρησιμοποιούμε υπέρ μας (φωτό)

Πηγαίνουν πολύ με στενό μίνι ή με αέρινο μάξι φόρεμα

Ο καιρός έχει βαλθεί να μας τρελάνει αφού αν και Ιούνιος έχουμε βροχές και καταιγίδες… και να που εκεί που είχαμε βγάλει τις σαγιονάρες ξαφνικά βρισκόμαστε πάλι με μποτάκια!

Η αλήθεια είναι ότι ο συνδυασμός καλοκαιρινό φόρεμα μποτάκι ή φούστα/σορτσάκι και μποτάκι ή μπότα είναι από τους αγαπημένους μας αν και στην Ελλάδα ο καιρός σπάνια επιτρέπει κάτι τέτοιο. Βλέπετε ή θα έχει πολύ κρύο αλλά θα θες καλσόν και πιο χοντρά ρούχα ή θα σκάει ο τζίτζικας και είμαστε με ανοιχτά παπούτσια… ειδικά μετά τον Ιούνιο ούτε λόγος για κλειστό!

Ωστόσο αυτό φαίνεται να αλλάζει σιγά σιγά και α μη τι άλλο θα το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας παίρνοντας ιδέες από τις celebrities και την Vogue.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Η Lily Aldridge, το πρώην αγγελάκι της Victoria Secret, για παράδειγμα συνδύασε το μάξι floral της φουστάνι με χαμηλά καστόρινα μποτάκια, ένας συνδυασμός κλασικός και εύκολος που δεν γίνεται να «πάει λάθος».

Το μοντέλο Adut Akech από την άλλη επέλεξε ένα day to night φόρεμα με στενή γραμμή και έντονο χρώμα το οποίο συνδυάσε με μαύρες αρβύλες.

Ανάλογο συνδυασμό έχει κάνει όμως και η Irina Shayk που επίσης είχε φορέσει κολλητό μίνι φόρεμα με μαύρα, χοτροκομμένα, μποτάκια.

Μια ακόμα επιλογή θα ήταν όμως και ένα silk dress με ασύμετρο κόψιμο που θα ταίριαζε όμορφο τόσο με μποτάκια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Επίσης η Kendal Jenner μας έδειξε πως να φορέσουμε με και το αγαπημένο μας floral φόρεμα με  καουμπόικες μπότες 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ