Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη πήρε τα 2 αστέρια Michelin της & πήγε Αντίπαρο: Το Beach House με τις απίστευτες gourmet συνταγές της (φωτό)

Sυνεργάζεται φέτος με τον Νίκο Ρούσσο και τον Περικλή Κοσκινά!

Η βραβευμένη με δύο αστέρια Michelin, Ελληνίδα σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη βρίσκεται στην Αντίπαρο και στο Beach House Antiparos που αναμέμεται να ανοίξει αύριο 17 Ιούνιου.

Μέσα από ανάρτησή της λοιπόν στο Instagram μας έδειξε τα gourmet πιάτα που έτοίμασε και κυρολεκτικά μας «έτρεξαν τα σάλια»!

Φωτογραφίες: Instagram/georgianna_hiliadaki

Η συνδημιουργός του Funky Gourmet στην Αθήνα και των Opso και Pittabun του Λονδίνου συνεργάζεται φέτος με τον Νίκο Ρούσσο και τον Περικλή Κοσκινά και μας μεταφέρουν μέσα από το Beach House σε ένα απίθανο καλοκαιρινό ταξίδι γεύσεων.

Δείτε επίσης: Επέτειος γάμου για το πιο πολυβραβευμένο διεθνώς ζευγάρι Ελλήνων σεφ: Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη & ο Νίκος Ρούσσος μαζί 18 χρόνια, 2 παιδιά, 1 χρόνος παντρεμένοι

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες από τα πιλατα που μοιράστηκε στο διαδίκτυο το μενού θα περιλαμβάνει πολλά πεντανόστιμα φαγητά, που θα περιμένουν τους επισκέπτες του νησιού για να τα γευτούν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ