Στο σπίτι με τα διδυμάκια της η Χριστίνα Μπόμπα - Δείτε πως πενράει η τετραμελής οικογένεια μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο (φωτό)

Δείτε την ανάρτηση της Χριστίνας... 

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η Χριστίνα Μπόμπα  χθες η οποία έφερε πριν λίγες ημέρες στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους με τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη.

Ευτυχισμένος μπαμπάς ο παρουσιαστής δεν παρέλειψε να πάρει γλυκά για να κεράσει τους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το νοσοκομείο.

Η όμορφη Influencer που γέννησε την Τετάρτη με καισαρική και πλέον κρατά στα χέρια της τα αγγελούδια της, ήταν εμφανώς συγκινημένη μιλώντας στις κάμερες κατά την έξοδο του ζευγαριού από το μαιευτήριο.

Οι φωτό από την έξοδο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη από το μαιευτήριο

 

 

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας, δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε ημέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι. Πέντε μέρες κλαίμε τώρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Όταν μου τις έδωσαν στο χειρουργείο αμέσως και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου» είπε χαρακτηριστικά.

Η τετραμελής οικογένεια έχει γυρίσει στο σπίτι και πλεον ο Σάκης και η Χριστίνα πρέπει να βρουν τα πατήματά τους με τα νέα μέλη της. Μάλιστα η Χριστίνα ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram της στο οποίο κάθεται στον καναπέ και δίπλα της είναι ξαπλωμένα τα κοριτσάκια της. 

Η ίδια ξεχειλίζει από ευτυχία , αφού περίμενε με ανυπομονησία να γίνει μανούλα. Στην φωτογραφία γράφει: ''Sleeping beauties, exhausted mama'', δηλώνοντας την κούραση που έχει, αφού πρέπει να φροντίζει δύο μωρά. Παρ΄όλα αυτά παίνριε μεγάλη βοήθεια από τον σύζυγό της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ