Αυτή είναι η κόρη του Ethan Hawke & της Uma Thurman - Ο Tarantino την θέλει πρωταγωνίστρια με την μαμά της στο Kill Bill 3 (φωτό)

 «Θα είναι απίστευτα συναρπαστικό»

Την κόρη της Uma Thurman και του Ethan Hawke θέλει για το Kill Bill 3 ο Quentin Tarantino που φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά ένα νέο σίκουελ της ταινίας.

Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ωστόσο ο ίδιος πριν λίγες μέρες, μιλώντας στο podcast «The Joe Rogan Experience» ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα τον ενδιέφερε να συμπεριλάβει την 22χρονη Maya σε μια ενδεχόμενη τρίτη ταινία του Kill Bill.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Hack (@maya_hawke)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Hack (@maya_hawke)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Hack (@maya_hawke)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Hack (@maya_hawke)

Να σημειωθεί ότι η Maya Hawke έχει παίξει στο παρελθόν μαζί με τον μπαμπά της, ενώ πρωταγωνίστησε μεταξύ άλλων και στη σειρά Stranger Things.


Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει παίξει μαζί με την διάσημη μαμά της που είναι και η μούσα του διάσημου σκηνοθέτη.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uma Thurman (@umathurman)


«Νομίζω ότι η ταινία επανεξετάζει τους χαρακτήρες είκοσι χρόνια αργότερα και απλά φαντάζομαι ότι η Νύφη και η κόρη της, η ΒΒ, έχουν 20 χρόνια ειρηνικής ζωής, και τότε η ειρήνη καταστρέφεται» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Tarantino στο podcast.

«Και τώρα η Νύφη και η ΒΒ βρίσκονται κυνηγημένες και η ιδέα να είναι μαζί σε όλο αυτό, δηλαδή η Uma και η κόρη της η Maya, θα είναι απίστευτα συναρπαστικό» πρόσθεσε.

Ακόμα όμως έχει και άλλα πρόσωπα στο νου του, που θα μπορούσαν να συνθέσουν το καστ μιας νέας ταινίας Kill Bill, όπως η Zendaya.

«Αυτό που εννοώ είναι ότι η Elle Driver (Ντάριλ Χάνα) είναι ακόμα εκεί έξω, η Sophie Fatale (Τζούλι Ντρέιφους ) έκοψε τα χέρια της, και είναι ακόμα εκεί έξω και αυτή. Έχουν όλα τα χρήματα του Bill. Η Gogo (Chiaki Kuriyama) είχε μια δίδυμη αδελφή, που θα μπορούσε να εμφανιστεί» είπε ακόμα ο Tarantino.

Σημειώνεται ότι η Uma Thurman και ο Ethan Hawke ήταν παντρεμένοι από το 1998 έως το 2005 και εκτός από την 22χρονη Maya έχουν μαζί τον 19χρονο Levon Roan.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ