Δεν το χωράει ο νους: Γιατρός σε νοσοκομείο έκανε εικονικούς εμβολιασμούς - Πετούσε τις δόσεις στα σκουπίδια

«Μαϊμού» εμβολιασμοί σε πέντε αρνητές...

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει καταγγελία, σύμφωνα με την οποία γιατρός σε νοσοκομείο στα νότια προάστια φέρεται να οδηγούσε άτομα στο εμβολιαστικό κέντρο, χωρίς ωστόσο να προχωράει στον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού. 

Όλα άρχισαν πριν δυο ημέρες όταν ο γιατρός του νοσοκομείου έφτασε μαζί με 5 άτομα στο νοσοκομείο και όπως ζητησε στη νοσηλεύτρια που είχε βάρδια θα εμβολίαζε ο ίδιος τα συγκεκριμένα άτομα.

Όμως κάποια στιγμή σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός προσποιούνταν ότι έκανε τον εμβολιασμό αλλά πετούσε το εμβόλιο και τις σύριγγες. Η νοσηλεύτρια βρήκε μια σύριγγα με το εμβόλιο στο καλάθι των σκουπιδιών και αμέσως ενημέρωσε τους προϊσταμένους της.

Από τον έλεγχο έλειπαν τρεις ακόμα δόσεις που υποθέτουν οι αρχές ότι επίσης εξαφανίστηκαν και κατέληξαν στα σκουπίδια

Η νοσοκόμα ζήτησε εξηγήσεις και τότε εκείνος πηρε τους «εμβολιασμένους» και έγινε κάπνός. 

Παρά τις αναζητήσεις, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο γιατρός δεν κατάφερε να εντοπιστεί και να συλληφθεί ενω σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, καθώς αυτό που εκτιμάται είναι ο γιατρός να ενήργησε με αυτο τον τρόπο για να εξυπηρετήσει αρνητές που ήθελαν χωρίς να κάνουν το εμβόλιο να πάρουν τη βεβαίωση εμβολιασμού.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ