Εθισμός στο σεξ: Η Brianne Davis μιλά για την απεξάρτησή της από τον έρωτα και την απιστία - «ήταν η αρχή του τέλους μου» (βίντεο)

Ήταν εθισμένη για 10 χρόνια και ακόμα δεν μπορεί να γίνει φίλη με άντρες

Για τον εθισμό της στο σεξ μίλησε στο στο podcast FML Talk η Brianne Davis αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι παρόλου που είναι καλύτερα ακόμα δεν μπορεί να κάνει φιλίες με άντρες αφού θέλει να τους φλερτάρει.

Η ηθοποιός και συγγραφέας που ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική όταν έφηβη ακόμα έπαιξε στο Remember the Titans και στο Dawson's creek, υποστήριξε ότι όλα ξεκίνησαν ότι βρισκόταν στην ηλικία των 13 με 24 ετών.

«Ήμουν εθισμένη στο σεξ, 10 χρόνια μετά δεν μπορώ να είμαι φίλη με άντρες» είπε μεταξύ άλλων ενώ πρόσθεσε ότι ο εθισμός της την οδηγούσε συχνά στην απιστία, κάτι που της έδινε επιπλέον ευχαρίστηση.

«Είχα δύο συντρόφους για δύο χρόνια, με έπιασαν τρεις φορές, ήμουν όμως τόσο καλή ψεύτρα που τη γλίτωσα», λέει εξηγώντας παράλληλα ότι κάπου εκεί κατάλαβε ότι είχε πρόβλημα και ζήτησε βοήθεια με την ίδια να αποκαλεί τις σχέσεις τις «προβληματικές» καθώς παρόλο που είχε ερωτευτεί ορισμένους από τους συντρόφους της δεν μπορούσε ποτέ να ικανοποιηθεί πλήρως.

«Έπαιρνα συναισθηματική ασφάλεια από τον έναν, οικονομική ασφάλεια από τον άλλο, σεξουαλική χημεία με τον τρίτο και παραδοσιακές φιλικές σχέσεις με κάποιον άλλο χαζό», παραδέχτηκε ακόμα λέγοντας ότι το να φτιάξει τον «τέλειο άντρα» πηγαίνοντας με πολλούς ταυτόχρονα ήταν η «φαντασίωσή της».

Η ίδια μάλιστα μιλά για την εμπειρία της και την προσπάθειά της να απεξαρτηθεί μέσα από το βιβλίο της «Secret Life of a Hollywood Love and Sex Addict».

«Για όλα φταίνε οι ρομαντικές ταινίες που έβλεπα μικρή, φιλμ όπως το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». Ήμουν ακόμα στο σχολείο όταν ένιωσα αυτό το υπέροχο συναίσθημα του να κερατώνεις. Αυτή ήταν η αρχή του τέλους μου» λέει η ίδια ενώ προσθέτει σε άλλο σημείο ότι:

«Δεν μπορώ να έχω άντρες φίλους. Ούτε στους σερβιτόρους δεν μπορώ να μιλήσω. Φλερτάρω με όλους. Φλερτάρω ακόμα και με τον τύπο στην πόρτα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ