Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Απαρηγόρητες Άντζελα & Μαρία: ''Σημαιοφόρος'' η Ζωζώ Σαπουντζάκη την ώρα που έβγαινε το φέρετρο - Δείτε το αποκλειστικό βίντεο

Τελευταίο αντίο στον «Άρχοντα» του ελληνικού τραγουδιού - Άντζελα Γκερέκου & Μαρία Βοσκοπούλου τον αποχαιρετούν.

Ντυμένες στα μαύρα η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, έφτασαν πιασμένες χέρι - χέρι στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης. Η μία κρατούσε το χέρι της άλλης. 

Πλήθος κόσμου βρίσκεται από νωρίς εκεί προκειμένου να αποχαιρετήσει τον μεγάλο καλλιτέχνη. Συγκινημένοι, όλοι όσοι βρίσκονται στο νεκροταφείο τραγουδούν τα τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου και το κλίμα είναι βαρύ και πολύ φορτισμένο.

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν με δημοτική δαπάνη.

«Αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι» και «Ένα ρολόι σταματημένο» με μία φωνή τραγουδούν οι θαυμαστές του. Δεν αποχαιρετούν με κλάματα τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά με τις επιτυχίες του που συντρόφευσαν γενιές και γενιές.

 

 

Εκεί για το τελευταίο αντίο ήταν και η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Ντυμένη στα λευκά και φορώντας γυαλιά ηλίου αποχαιρέτησε τον καλό της φίλο. 

Στεφάνια έχουν σταλεί από αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και από φορείς που τιμούν με αυτόν τον τρόπο την μνήμη του «πρίγκιπα». 

Στην κηδεία βρέθηκαν ο Βαρβιτσιώτης, ο Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγό του, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Φιλήμων αλλά και κ. Σταθοκωστόπουλος και Παπαργυρόπουλος.

Για λίγο στο Ά Νεκροταφείο βρέθηκε και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη η οποία αποχώρησε ωστόσο γρήγορα, ενώ στην κηδεία είναι μεταξύ άλλων και ο Γιώρηος Βραδινογιάννης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ