Φολέγανδρος: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο καθ' ομολογία δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς - Επιχείρησε να κρεμαστεί στο κελί του - Σήμερα η απολογία στον ανακριτή (βίντεο)

Άμεσα, μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Νάξου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και απομονωμένος.

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε χθες το απόγευμα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, γύρω τις 6 το απόγευμα, ο 30χρονος επιχείρησε να κρεμαστεί με ένα σεντόνι στο κελί του, στα κρατητήρια Νάξου.

Άμεσα, μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Νάξου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και απομονωμένος.

Οι συνήγοροί του θα ζητήσουν να τον δει και ψυχίατρος.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 30χρονου έφτασαν και αυτοί νωρίς το πρωί στο κέντρο υγείας Νάξου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση.

Σημειώνεται πως οι δικηγόροι του 30χρονου είχαν κάνει αίτημα να μεταφερθεί ο εντολέας τους για παρατήρηση σε ψυχιατρική κλινική πριν το συμβάν της απόπειρας αυτοκτονίας.

Στον ανακριτή για να απολογηθεί επρόκειτο να οδηγηθεί  ο 30χρονος δράστης στην πολύκροτη υπόθεση του εγκλήματος της Φολεγάνδρου, με θύμα την 26χρονη Γαρυφαλλιά από το Βέλο Κορινθίας.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η ιατροδικαστική έρευνα με τις Αρχές να ελέγχουν τα ευρήματα, με τα τελευταία να αφορούν σε κακώσεις στο κρανίο και διάφορα σημεία του σώματος της 26χρονης, οι οποίες δεν συνάδουν μόνο με τα χτυπήματα από το βράχο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ΕΡΤ  οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η υπεράσπιση του 30χρονου θα επικαλεστεί ψυχοπαθολογικό θέμα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος, αναφερόμενος στην επικοινωνία με τον πελάτη του δήλωσε πως για να υπάρξει ειλικρινής μετάνοια από την πλευρά του χρειάζεται να έχει πλήρη συνείδηση, κάτι που δε συμβαίνει.

Μίλησε ακόμα για ψυχική νόσο που έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό και σημείωσε πως υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα και διάγνωση από ειδικούς που την αποδεικνύει, την οποία και θα προσκομίσουν στις αρμόδιες αρχές.

Μένει να αποδειχθεί ότι όντως υπάρχουν αυτά τα έγγραφα και ποια είναι η διάγνωση των ειδικών.

Οι αστυνομικοί που μίλησαν με τον καθ΄ ομολογίαν δράστη, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «το μυαλό του είναι κλειδωμένο» και δεν έχει περιγράψει λεπτομέρειες για τη δολοφονία, ωστόσο εκτιμούν πως μόλις συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει θα ανακαλέσει τα πάντα στη μνήμη του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ