Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να παραγγείλω αντικριστό και γαλακτομπούρεκο»

«Μπουζούκια; Είναι ανοικτά τώρα στην Ελλάδα;»

Αντικριστό και γαλακτομπούρεκο ονειρεύεται να φάει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος μετά την παρέλαση των Μπακς στο Μιλγουόκι.

Ο μπακσετμπολίστας μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στον αγώνα όπου τα «ελάφια» αναδείχτηκαν πρωταθλητές του NBA, ωστόσο πανηγύρισε μαζί με τον αδερφό του Γιάννη και τους χιλιάδες οπαδούς που βρέθηκαν στην παρέλαση.

Ο ίδιος σε Live στο Instagram είπε μεταξύ άλλων ότι «το μόνο που θέλω είναι να επιστρέψω στην Ελλάδα, να καθίσω 10 ώρες στο μπαλκόνι και να παραγγείλω αντικριστό και γαλακτομπούρεκο!»

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Με εξαίρεση τον πρώτο γύρο ήμασταν πίσω σε όλες τις σειρές και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα» πρόσθεσε ακόμα και συνέχισε λέγοντας: «έτσι όπως κατακτήσαμε τώρα το πρωτάθλημα, έπρεπε να πηγαίναμε απευθείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Εκεί να δεις με τι ψυχολογία θα μπαίναμε μέσα...».

«Θέλω ιδέες για να το γιορτάσω! Μπουζούκια; Είναι ανοικτά τώρα στην Ελλάδα; Θέλω να πάω πίσω στα Σεπόλια, να δω τους φίλους μου και να το γιορτάσουμε. Θα τα σπάσουμε όλα στην Αθήνα! Και στα Μέγαρα μαζί με τον G-Papa (σ.σ. Γιώργο Παπαγιάννη)» είπε ακόμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ