Τρεις γενιές Σουηδών royals και τα… σκυλιά τους! Ο βασιλιάς Carl Gustaf, η βασίλισσα Silvia, τα 3 τους παιδιά & τα 8 εγγόνια (φωτό)

Η βασιλική οικογένεια επανενώθηκε!

Μια υπέροχη φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας δημοσιεύτηκε στον επίσημη λογαριασμό του παλατιού στο Instagram.

Μετά από καιρό τρεις γενιές Σουηδών royals κατάφεραν να βρεθούν και πάλι μαζί, αφού η πανδημία δεν είχε επιτρέψει μέχρι τώρα την επανένωσή τους.

Στην εικόνα βλέπουμε τον βασιλιά Carl Gustav, την βασίλισσα Silvia, την διάδοχο πριγκίπισσα Victoria με τον άντρα της πρίγκιπα Daniel και τα δύο τους παιδιά, την πριγκίπισσα Estelle (8 ετών) και τον πεντάχρονο πρίγκιπα Oscar.

Στο πλάι στέκονται ο πρίγκιπας Carl Philip, γιος του βασιλικού ζεύγους, μαζί με την γυναίκα του πριγκίπισσα Sofia που κρατά στα χέρια της τον νεογέννητο πρίγκιπα Julian. Ο γιος τους πρίγκιπας Alexander κάθεται δίπλα στην ξαδέρφη του Estelle, ενώ ο μεσαίος τους γιος πρίγκιπας Gabriel είναι δίπλα στον μπαμπά.

Ακόμα όμως στην φωτογραφία βλέπουμε και την όμορφη πριγκίπισσα Madeleine η οποία κατάφερε μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο να επιστρέψει στη Σουηδία. 

Υπενθυμίζεται ότι η κόρη του βασιλικού ζεύγους μένει στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Φλόριντα. Ωστόσο τώρα περνάει το καλοκαίρι της μαζί με την οικογένειά της.

Έτσι στο πορτραίτο πέρα από εκείνη και τον σύζυγό της Chris O'Neill είναι και τα τρία τους παιδιά, η πριγκίπισσα Leonore (7), ο πρίγκιπας Nicholas (6) και η πριγκίπισσα Adrienne, (3).

«Μια επανένωση που περίμενε καιρό ο βασιλιάς. Η οικογένεια που βισκόταν σε διαφορετικά μέρη του κόσμου μπορεί πλέον να συγκεντρωθεί και πάλι στο νησί του ήλιου και των ανέμων. Καλή συνέχεια στο καλοκαίρι σας» γράφει στην ανάρτηση της βασιλικής οικογένειας, ενώ στην φωτογραφία βλέπουμε και τα αγαπημένα τους σκυλια!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ