Γουέιν Ρούνεϊ: Οι φωτό που έκαναν έξαλλη την μητέρα των 4 παιδιών του - λιπόθυμος από το πιώμα με προκλητικές καλλονές να βγάζουν selfie

Ο ίδιος φέρεεται να ζήτησε να γίνει έρευνα για τις εικόνες

Με τρεις 21χρονες τα έπινε ο Γουέιν Ρούνεϊ που πέρασε μια «τρελή» βραδιά στο Chinawhite Club του Μάντσεστερ.

Ο άλλοτε γνωστός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βγήκε με δύο φίλους του και να κάλεσε τις κοπέλες στην VIP πλευρά του Club, ενώ στο τέλος κατέληξαν σε ξενοδοχείο της περιοχής. Στις εικόνες που διέρρευσαν φαίνεται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής να έχει αποκοιμηθεί σε μια καρέκλα ενώ οι κοπέλες ποζάρουν προκλητικά - μένοντας ακόμα και με το εσώρουχο - πάνω του και βγάζουν selfies.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έχουν γίνει viral τις τελευταίες ώρες, ενώ ο Ρούνεϊ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, φέρεται να έχει ζητήσει να γίνει έρευνα από τις Αρχές καθώς οι συγκεκριμένες εικόνες τραβήχτηκαν εν αγνοία του.

Η Mirror αναφέρει ότι ο 35χρονος διασκάδαζε μαζί με το 21χρονο μοντέλο Tayler Ryan και τις φίλες της Elise Melvin και Brooke Morgan, ενώ στο club εθεάθη να μιλάει με μια ξανθιά γυναίκα της οποίας ωστόσο δεν φάνηκε το πρόσωπο - αφού ήταν γυρισμένη πλάτη - και έτσι δεν είναι σίγουρο ότι ήταν κάποια από τις τρεις νεαρές.

Μια φίλη των κοριτσιών πάντως είπε στην Sun ότι δεν υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση, ενώ η μητέρα της Tayler ανέφερε ότι «νόμιζαν ότι ήταν αστείο (σ.σ. να βγάλουν τις selfie) αλλά τους είπε ότι είναι εντελώς χαζό ... νιώθω άσχημα για αυτές αλλά είμαι και θυμωμένη γιατί ήταν χαζό αυτό που έκαναν».

Ένας φίλος είπε στην εφημερίδα ότι οι κοπέλες γίορταζαν τα γενέθλια κάποιου φίλου και ενθουσιάστηκαν όταν ο Ρούνεϊ τις κάλεσε στο VIP section του club.

Αν κάποια δεν χάρηκε ωστόσο σίγουρα με όλα αυτά αυτή είναι η γυναίκα του 35χρονου, ο οποίος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Άλλωστε στο παρελθόν η σύζυγός του Κόλιν, με την οποία είναι μαζί από το σχολείο, λέγεται πως τον έχει καλέσει πολλάκις να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του με το αλκοόλ, ενώ παλαιότερα είχε παραδεχτεί πως είχε εθισμό και με τον τζόγο.

Ο γάμος τους μέσα στα χρόνια έχει περάσει πολλά και τώρα μένει να δούμε αν αυτό το σκηνικό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ