Φωτιά στα βασιλικά κτήματα στο Τατόι - Πρίγκιπας Παύλος & Μαρί Σαντάλ: «ευχαριστώ τους πυροσβέστες, προσευχόμαστε για όλους τους Έλληνες» (φωτό)

Καίγεται, το 10% του δάσους

Καταστροφές σε μεγάλο τμήμα του Κτήματος Τατοϊου έχει προκαλέσει μεταξύ άλλων η φωτιά, με τον πρίγκιπα Παύλο και την Μαρί Σαντάλ να στέλνουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους πυροσβέστες που δίνουν μάχη στα πύρινα μέτωπα, αλλά και να την συμπαράστασή τους σε όλους τους Έλληνες που δοκιμάζονται.

Ειδικότερα ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από τις πυρκαγιές γράφοντας στο post του:

«Ευχαριστώ τους γενναίους πυροσβέστες, τον στρατό και τους εθελοντές για την συνεχές προσπάθεια να βοηθήσουν να σωθεί η Ελλάδα από τις φρικτές φωτιές. Ο Θεός μαζί σας και σας ευχαριστώ».

Η σύζυγός του και μητέρα των πέντε τους παιδιών, από πλευράς της έγραψε σε ανάρτησή της «Το δάσος στο Τατόι στα βόρεια της Αθήνας καίγεται, το 10% του δάσους είναι μάλλον καμένο από χθες. Οι οικογενειακοί τάφοι του συζύγου μου και των παππούδων του είναι εκεί».

Ακόμα πρόσθεσε: «Είμαστε όλοι πολύ αναστατωμένοι και προσευχόμαστε για όλους που επηρεάζονται από αυτές τις τραγικές φωτιές. Από καρδιάς ευχαριστίες σε αυτούς τους καταπληκτικούς πυροσβέστες που ακούραστα παλεύουν να σώσουν ό,τι μπορούν. Αυτά τα δάση είναι το οξυγόνο της γης και πρέπει να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. Η Ελλάδα είναι πάντα στην καρδιά μου #prayingforgreece».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ