Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που νοιάζονται πολύ για τους άλλους

Εκτός από το ζώδιο μας μεγάλο ρόλο στη δοτικότητα και τη φροντίδα παίζει και το ζώδιο της Σελήνης μας

Κάποιοι άνθρωποι έχουν αυξημένη ενσυναίσθηση, φροντίζουν τους άλλους περισσότερο από τον εαυτό τους, νοιάζονται και αγωνιούν για τα συναισθήματα των γύρω τους και είναι πρόθυμοι να προσφέρουν ό,τι έχουν και ό,τι μπορούν. Όχι ότι οι άλλοι είναι ψυχροί υπολογιστές, αλλά μπορεί να μην δείχνουν τόσο ευαίσθητοι στον πόνο του άλλου και δεν θα είναι από τους πρώτους που θα τρέξουν να προσφέρουν τη βοήθεια τους.

Τα ζώδια που προσπαθούν με τη ζεστή τους την καρδιά να φέρουν ασφάλεια και σταθερότητα στις ζωές όσων τους χρειάζονται και έχουν την ικανότητα να φροντίζουν και να βρίσκονται πάντα εκεί στις δύσκολες στιγμές των φίλων και των αγαπημένων τους είναι πέντε. Όμως, εκτός από το ζώδιο μας, μεγάλο ρόλο στη δοτικότητα και τη φροντίδα παίζει και το ζώδιο της Σελήνης μας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ή ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Οι Καρκίνοι έχουν ως κυβερνήτη τους τη Σελήνη, που συμβολίζει τη μητέρα και τη θρέψη. Τα συναισθήματα τους είναι μητρικά προς τους άλλους και τους βγαίνει αβίαστα αυτή η φροντίδα και η αγκαλιά προς αυτούς που την έχουν ανάγκη. Όπως μια μητέρα θα τρέξει αμέσως για να προσφέρει τη βοήθεια της στο παιδί της, έτσι και οι Καρκίνοι θα είναι οι πρώτοι που θα προθυμοποιηθούν να δείξουν την στοργή τους, ανεξαρτήτως αν τους ζητηθεί ή όχι. Δεν είναι από αυτούς που περιμένουν να τους ζητήσει κάποιος βοήθεια, διαισθάνονται και γνωρίζουν καλά πότε έχει κάποιος την ανάγκη τους και θα είναι εκεί για να συμπονέσουν, να ακούσουν και να συμπαρασταθούν. Έχουν την ικανότητα να κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν ασφαλείς και να τους ανοίγονται.

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ