Μακελειό στο Πλίμουθ: Το βίντεο με τον 23χρονο δολοφόνο, μητροκτόνο & αυτόχειρα με το όπλο στα χέρια - λίγο πριν το τέλος

Ένα τρίχρονο κοριτσάκι ανάμεσα στα θύματά του

Ένα βίντεο που δείχνει τον 23χρονο μακελάρη του Πλίμουθ, οπλισμένο, να κατευθύνεται προς το πέμπτο του θύμα, κάνει τον γύρο του κόσμου.

Στα πλάνα που κατέγραψε κάμερα από κλειστό κύκλωμα και τα οποία φέρνει στο φως το ITV News, φαίνεται ο Τζέικ Ντλειβινσον με το κυνηγετικό του όπλο να περνάει μπορστά από ένα σπίτι και να διασχίζει το δρόμο προς το κομμωτήριο Blush, όπου και πυροβόλησε θανάσιμα την Kate Shepherd, το πέμπτο του θύμα.


Λίγο νωρίτερα ο 23χρονος είχε δολοφονήσει τη 50χρονη μητέρα του, Maxine μέσα στο σπίτι της ενώ στη συνέχεια βγήκε και στον δρόμο και πυροβόλησε θανάσιμα την τρίχρονη Sophie Martyn και τον 43χρονο πατέρα της Lee, που είχε υιοθετήσει το κοριτσάκι μόλις πριν από δύο χρόνια.

Το 4ο θύμα του ήταν ο 59χρονος Stephen Washington που είχε βγάλει βόλτα τα δυο σκυλιά του σε πάρκο της περιοχής.

Σύμφωνα με την Mail Online ο 23χρονος - που είχε κανάλι στο Youtube - περιέγραφε τον εαυτό του ως έναν «χοντρό και άσχημα παρθένο», ενώ μιλούσε συχνά για τη σύνδεσή του με το «incel», ενός κινήματος που συνδέεται με μαζικές δολοφονίες από μισογυνιστές στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Ο μητροκτόνος και αυτόχειρας ήταν bodybuilder και εμμονικός με το γεγονός ότι δεν ήταν ελκυστικός προς τις γυναίκες. 

«Ξυπνάς και κοιτάς τον τοίχο και σκέφεσαι ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, αλλά εγώ είμαι ακόμα στην ίδια θέση, στην ίδια περίοδο της ζωής, ακόμα ένα γαμ...νο κάτι, αυτός ο γαμ...νος παρθένος, χοντρός και άσχημος. Μερικές φορές μου αρέσει να σκέφτομαι, ξέρεις, ότι είμαι ο Εξολοθρευτής ή κάτι τέτοιο. Και παρόλο που, ξέρετε, φτάνει σχεδόν σε μία πλήρη αποτυχία του συστήματος, ο ίδιος προσπαθεί να εκπληρώσει την αποστολή του» έλεγε στο τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε.

«Άνθρωποι σαν εμένα, δεν έχουν τίποτα παρά τον εαυτό τους. Έχουν κοινωνικές δυσκολίες, μάλλον έχουν μεγαλώσει σε ένα σκ..ο υπόβαθρο, όπως, όπως... Πώς μπορείς έτσι να έχεις καθοδήγηση και θέληση, ξέρεις, όταν έχεις ηττηθεί ένα εκατομμύριο φορές; Ξυπνάς και είσαι σε φάση "τι στο δια..ο;", όταν έχει δουλέψει τόσο γαμ...να σκληρά -τόσο γαμ...να σκληρά- και βλέπεις μαλ...ς που δεν έχουν δουλέψει ούτε στο ελάχιστο όσο εσύ» ακούγεται να λέει σε άλλο βίντεο.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ