Αυτό είναι το νέο κορίτσι του Λιούις Χάμιλτον - Ο άτακτος άσος της Formula 1 και οι έρωτές του (φωτό)

Το όνομά του έχει συνδεθεί με πολλές διάσημες κυρίες!

Φωτογραφίες με την Καμίλα Κέντρα να φορά το πουκάμισο του άσου της Formula 1 Λιούις Χάμιλτον, στο σπίτι του στο Κολοράντο, έρχονται να «φουντώσουν» τις φήμες ότι ο 36χρονος και το 27χρονο μοντέλο έχουν έρθει πολύ κοντά.

Στην εικόνα που μοιράστηκε στο Instagram η νεαρή φαίνεται να φοράει ένα καρό πουκάμισο, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο - σύμφωνα με την Daily Mail - ποζάρει φορώντας κολάν και ένα βραχιόλι με ένα από τα τρόπαια του Λιούις.

Την ίδια ώρα τα likes που έκανε στις συγκεκριμένες φωτογραφίες ο επτάκις πρωταθλητής της F1 ενίσχυσαν ακόμα παραπάνω τις φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Η 27χρονη καλλονή γεννήθηκε στον Άγιο Δομίνικο και πρόσφατα χώρισε - μετά από 8 μήνες σχέσεις - με τον σταρ του ριάλιτι ν σταρ του The Bachelor Tyler Cameron.

Ωστόσο μια πηγή ανέφερε στην βρετανική The Sun, ότι οι δύο τους «είναι φίλοι εδώ και μερικά χρόνια και για αυτό μένει στο σπίτι του».

Οι 430 χιλιάδες followers της πάντως χάρηκαν αρκετά που την είδα στον σπίτι του Χάμιλτον, με έναν χρήστη να κάνει λόγο για «αναβάθμιση» και άλλο post να αναφέρει ότι «μόλις ψηφίστηκε αθλητής της χρονιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Instagram/camila.kendra

Το 27χρονο μοντέλο μετακόμισε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Φλόριντα όταν ήταν μόλις τριών ετών, ενώ σύμφωνα με το hit.com τόσο ο πατέρας, όσο και ο αδερφός της είναι πιλότοι.

Όσο για τον «άτακτο» Λιούις Χάμιλτον, αυτός έχει στο ενεργητικό του μια σχέση 8 ετών με την τραγουδίστρια των Pussycat Dolls Νικόλ Σέρτζινγκερ, με την οποία χώρισε το 2015.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η μόνη διάσημη με την οποία έχει φλερτάρει ο άσος της F1, αφού κατά καιρούς το όνομά του έχει συνδεθεί με όνοματα όπως το Topmodel Γουίνι Χάρλοου και την Κένταλ Τζένερ!

Γουίνι Χάρλοου

Κένταλ Τζένερ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Ριάνα

Νίκι Μινάζ

Ρίτα Όρα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Σοφία Ρίτσι

Ακόμα φήμες τον ήθελαν να έχει έρθει στο παρλεθόν πολύ κοντά με τις τραγουδίστριες Ριάνα,  Νίκι Μονάζ, Ρίτα Όρα αλλά και με την Σοφία Ρίτσι.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ