Το δεύτερο μωρό της περιμένει η Σκάρλετ Γιόχανσον: Ο ευτυχισμένος γάμος με τον σεναριογράφο του «Saturday Night Live» (φωτό & βίντεο)

Το επιβεβαίωσε ο καλός της!

Ο Κόλιν Τζοστ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν την αγαπημένη του σύζυγο Σκάρλετ Γιόχανσον να είναι έγκυος για δεύτερη φορά.

Η ηθοποιός Σκάρλετ Τζοχάνσον και ο σεναριογράφος του «Saturday Night Live» Κόλιν Τζοστ, παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα τον Οκτώβριο του 2020. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης σε μια σεμνή τελετή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο γάμος αυτός είναι ο πρώτος για τον Τζοστ, ενώ η 36χρονη ηθοποιός έχει παντρευτεί άλλες δύο φορές: τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς, από τον Σεπτέμβριο του 2008 έως τον Δεκέμβριο του 2010, αλλά και τον Ρομάν Ντουριάκ, από το 2014 έως το 2017, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Ρόουζ Ντόροθι Ντουριάκ.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨Leyla✨ (@lleeyla)

 

Τώρα ο σεναριογράφος, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Page Six, είπε μπροστά σε κόσμο  σε μια συναυλία στο Ridgefield Playhouse στο Κονέκτικατ ότι «περιμένουμε μωρό, είναι συναρπαστικό».

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ήδη πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν λίγους μήνες έκαναν λόγο για δεύτερη εγκυμοσύνη της 36χρονης με πηγή να λέει στο  Page Six ότι  «πλησιάζει η ώρα να γεννήσει η Σκάρλετ. Και εκείνη και ο Κόλιν είναι ενθουσιασμένοι».

«Η Σκάρλετ είναι έγκυος, αλλά θέλει να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επέλεξε να κρατήσει χαμηλό προφίλ» ανέφερε άλλη πηγή.

 

 

 

 

Η 36χρονη Σκάρλετ Τζοχάνσον βρέθηκε στο επίκεντρο δημοσιευμάτων στις αρχές Ιουνίου όταν δεν παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις πρώτης προβολής της ταινίας «Black Widow». Έτσι, άρχισαν να δημιουργούνται φήμες για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.

Η πρόταση γάμου αλά James Bond

Μιλώντας το 2019 στην εκπομπή της Helen Degeneres η Σκάρλετ Γιόχανσον είχε μιλήσει για την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν το περίμενε και πως ήταν μια πολύ «ξεχωριστή στιγμή».

«Έκανε μια James Bond στιγμή» απάντησε η ηθοποιός όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε αν ήταν ρομαντικός ο τρόπος που της ζήτησε να γίνει γυναίκα του. «Το απογείωσε» πρόσθεσε ακόμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ