Ντάνιελ Κρεγκ: Περιουσία 160 εκατ δολ - φιλοσοφία; να τα ξεφορτωθεί ή να τα χαρίσει προτού πεθάνει, αλλά δεν θα αφήσει τίποτα στα παιδιά του

Πιστεύει ότι το να κληρονομεί κανείς χρήματα είναι «αηδιαστικό»

Τα παιδιά του Ντάνειλ Κρεγκ μάλλον δεν θα κληρονομήσουν τίποτα από την 160 εκατομμυρίων δολαρίων περιουσία του διάσημου μπαμπά τους αφού ο ίδιος σκοπεύει να «χαρίσει» ή να «ξεφορτωθεί» τα χρήματά του, πριν πεθάνει!

Ειδικότερα ο Βρετανός ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «Candis» ανέφερε μεταξύ άλλων πως πιστεύει ότι το να κληρονομεί κανείς χρήματα είναι «αηδιαστικό».



«Δεν υπάρχει μια παλιά παροιμία που λέει ότι εάν πεθάνεις πλούσιος, έχεις αποτύχει; Νομίζω ότι ο Άντριου Κάρνεζι (ένας Αμερικανός βιομήχανος) έδωσε ένα ποσό που σε σημερινή αξία θα ήταν περίπου 11 δισεκατομμύρια δολάρια, κάτι που δείχνει πόσο πλούσιος ήταν, γιατί βάζω στοίχημα ότι κράτησε κάποια για τον εαυτό του. Αλλά δεν θέλω να αφήσω μεγάλα ποσά στην επόμενη γενιά. Νομίζω ότι το να κληρονομεί κανείς χρήματα είναι αηδιαστικό. Η φιλοσοφία μου είναι να τα ξεφορτωθείς ή να τα χαρίσεις προτού πεθάνεις» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον ρόλο του James Bond, μετά την προβολή της επερχόμενης ταινίας λέγοντας: «Νόμιζα ότι δεν ήμουν ικανός να κάνω κάτι άλλο. Για μένα ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα επέστρεφα (μετά το τέλος των γυρισμάτων της προηγούμενης ταινίας, «Casino Royale»).

Σημειώνεται ότι ο 53χρονος ηθοποιός έχει αποκτήσει μία κόρη με τη σύζυγό του Ρέιτσελ Βάιζ και μία ακόμη με την πρώην σύζυγό του, Φιόνα Λούρντον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ