Ο Ανέστης Βλάχος την στιγμή που κλαίει ενώ μιλάει στη Ναταλία Γερμανού για την Έλλη Λαμπέτη & τον Δημήτρη Χορν αλλά και την ορφάνια του (βίντεο)

Ένας γλυκύτατος άνθρωπος έφυγε σήμερα 

Ο Ανέστης Βλάχος που έφυγε σήμερα από τη ζωή έμεινε στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου ως ο "σκληρός" που ενίοτε έκανε δύσκολη τη ζωή των υπόλοιπων πρωταγωνιστών της ταινίας.

Στην προσωπική του ζωή ήταν το ακριβώς αντίθετο. Ο Ανέστης Βλάχος ήταν ένας πολύ γλυκός, ευσυγκίνητος , ευαίσθητος και τρυφερός άνθρωπος.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Μη χανόμαστε" , το 2015, μίλησε με πολύ συγκίνηση για τη σχέση του με τον Δημήτρη Χόρν και την Έλλη Λαμπέτη.

Όπως διηγήθηκε με κλάματα , οι δύο συνάδελφοι του τον βοήθησαν πολύ στην διάρκεια της καριέρας του.

Για τρία χρόνια ο Ανέστης Βλάχος έμεινε στο σπίτι της Έλλης Λαμπέτη και του Δημήτρη Χόρν , οι οποίοι τον είχαν "σαν παιδί τους", όπως είιπε.

Αργότερα όταν σε γυρίσματα ταινίας έπαθε ατύχημα στο μάτι, ήταν η Έλλη Λαμπέτη και ο Δημήτρης Χόρν που τον πήγαν σε γιατρό να κάνει επέμβαση με έξοδα δικά τους.

Η ζωή του Ανέστη Βλάχου δεν ήταν εύκολη. Όπως είπε πέρασε τέσσερα χρόνια στο ορφανοτροφείο , όταν ο πατέρας του σκοτώθηκε στον πόλεμο.

Δείτε το βίντεο

Παράλληλα πέρασε μεγάλες περιόδους με μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

Με την ίδια συγκίνηση μίλησε ο Ανέστης Βλάχος για την σχέση του με τον Νίκο Κούνδουρο και τον Νίκο Ξανθόπουλο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ