Διπλή γυναικοκτονία: 2 νιόπαντρες ομοφυλόφιλες δολοφονήθηκαν σε κάμπινγκ - καταζητείται ο «περίεργος» που τις είχε τρομοκρατήσει (βίντεο)

Τα ίχνη τους είχαν χαθεί στις 14 Αυγούστου...

Σε περιοχή κάμπινγκ στην οροσειρά La Sal της Γιούτα βρέθηκαν δολοφονημένες δύο νιόπαντρες ομοφυλόφιλες γυναίκες, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στις 14 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν αξιωματούχοι, το γκει ζευγάρι είχε δεχτεί πυροβολισμούς, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα  είχαν πει σε φίλους τους ότι ανησυχούσαν για έναν «ανατριχιαστικό τύπο».

Ειδικότερα τα πτώματα της Crystal Michelle Turner (38 ετών) και της συζύγου της, Kylen Carrol Schulte (24 ετών) βρέθηκαν την Τετάρτη στο δρόμο La Sal Loop Road στο Μοάμπ της Γιούτα, περίπου 260 μίλια νοτιοανατολικά της Σολτ Λέικ Σίτι, σύμφωνα με δήλωση του σερίφη του Γκραντ Κάουντι.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμα ότι οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για ανθρωποκτονία και ότι το κοινό «δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο», χωρίς ωστόσο να δώσουν περισσότερες διευκρινίσεις.

Σύμφωνα με το nbcnews.com η θεία της Schulte δήλωσε στο δίκτυο ότι εκείνη και η Turner ζούσαν μια μποέμικη ζωή και ότι μετακινούνταν σε διάφορα κάμπινγκ.

Φίλοι και συνεργάτες τους άρχισαν να ανησυχούν για αυτές όταν καμία από τις δύο δεν εμφανίστηκε στην δουλειά της. Μέρες πριν την εξαφάνισή τους οι δύο νεόνυμφες συνάντησαν φίλους σε ένα τοπικό μπαρ και τους είπαν ότι ανησυχούσαν για κάποιον που κατασκήνωνε εκεί κοντά.

Η θεία της Schulte είπε ακόμα στο αμερικανικό δίκτυο ότι οι κοπέλες ανέφεραν ότι θα αναγκαζόντουσαν να μετακινηθούν λόγω του «ανατριχιαστικού τύπου στο καμπινγκ» όπου έμεναν, με την ίδια να επισημάνει ότι τα κορίτσια είχαν συνηθίσει να μένουν σε εξωτερικούς χώρους και «ήταν ανεξάρτητα, με αυτοπεποίθηση».

«Για να τις κάνει κάποιος να αισθανθούν άβολα θα πρέπει να ήταν όντως να τις είχε ενοχλήσει» είπε ακόμα η γυναίκα.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Απρίλιο και ταξίδευαν σε διάφορες περιοχές με το τροποποιημένο βαν τους. «Έτσι ζούσαν, απολάμβαναν την ζωή και δεν τους ένοιαζαν τα υλικά αγαθά» είπε ακόμα η θεία της μίας κοπέλας συμπληρώνοντας ότι «δεν υπάρχει κίνητρο (σ.σ. για τη δολοφονία). Όλη η κοινότητα τις αγαπούσε».

«Αυτές οι δύο γυναίκες ήταν πολύ ερωτευμένες μεταξύ τους και η προσοχή τους ήταν πάντα στραμμένη η μία στην άλλη» δήλωσε ακόμα φίλος του ζευγαριού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ