Η Βασιλική Μιλλούση σε ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλες οι μαμάδες - Γυμνάζεται & την μιμείται απόλυτα η 2 ετών κόρη της

Είναι ό,τι πιο γλυκό έχεις δει

Η Βασιλική Μιλλούση αν και βρίσκεται σε διακοπές, δεν χάνει μέρα που να μη γυμνάζεται. Η αλήθεια είναι πως όταν μια γυναίκα γίνεται μαμά, αφήνει στην άκρη πολλά πράγματα που της άρεσε να κάνει. Ένα από αυτά είναι και η γυμναστική συνήθως.

Όλοι όμως έχουν πέντε λεπτά διαθέσιμα στο σπίτι, ακόμα και οι μανούλες που τρέχουν συνεχώς για να φροντίσουν τα μωράκια τους.

Αν θέλετε λοιπόν να χάσετε κιλά, ή απλά να νιώσετε καλύτερα και να φροντίσετε το σώμα σας, εκτός από το να προσέχετε τη διατροφή, ξεκινήστε γυμναστική μαζί με τα μωράκια σας. Ναι καλά ακούσατε.

Με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, το χρυσό κορίτσι δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο η ίδια προσπαθεί να κάνει κοιλιακούς και να γυμναστεί, η μικρή της κόρη όμως ζηλεύει, κι έτσι πιάνει θέση δίπλα της και ξεκινά να κάνει τις ίδιες κινήσεις.

Στη λεζάντα της ανάρτησης η Βασιλική Μιλλούση, σύζυγος του Χρυσού Παιδιού των Κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια, έγραψε: "Κάπως έτσι λοιπόν γυμναζόμαστε μαζί και η άσκηση γίνεται μέρος της καθημερινότητάς μας"

 

Δείτε επίσης:

Η Βασιλική Μιλλούση μας δείχνει την καλύτερη γυμναστική για μαμάδες - Πάρτε αγκαλιά το μωράκι σας & κάντε την και εσείς (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ