Ο Jean Paul Gaultier στην Ελλάδα: Με militaire look στο θέατρο - Τον μάγεψε ο Γιάννης Στάνκογλου (φώτο)

Η ερμηνεία του Γιάννη Στάνκογλου είναι συγκλονιστική, και εντυπωσίασε τον Ζαν Πολ Γκωτιέ, ο οποίος έσπευσε να συγχαρεί τον αγαπημένο ηθοποιό στο καμαρίνι του.

Ο Ζαν Πολ Γκωτιέ βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο Γάλλος σχεδιαστής, κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα , είχε την ευκαιρία να δει μία από τις "must see" παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού 

Συγκεκριμένα ο Ζαν Πολ Γκωτιέ εχθές το βράδυ, βρέθηκε στο θέατρο Πέτρας και παρακολούθησε την παράσταση "Προμηθέας Δεσμώτης" του Άρη Μπινιάρη.

 Με ένα δυνατό επιτελείο πρωταγωνιστών και τον Γιάννη Στάνκογλου στον ρόλο του Προμηθέα, η συνταρακτική τραγωδία του Αισχύλου συνεχίζει την επιτυχημένη περιοδεία της.

Με τον Προμηθέα Δεσμώτη , ο Άρης Μπινιάρης συνεχίζει την έρευνά του πάνω στην αρχαία τραγωδία, με μία ευρηματική σκηνοθεσία.

Η ερμηνεία του Γιάννη Στάνκογλου είναι συγκλονιστική, και εντυπωσίασε τον Ζαν Πολ Γκωτιέ, ο οποίος έσπευσε να συγχαρεί τον αγαπημένο ηθοποιό στο καμαρίνι του.

Το "κακό παιδί" της γαλλικής μόδας, καταχειροκρότησε την παράσταση και έδωσε τα συγχαρητήρια του σε όλους τους συντελεστές.

O Ζαν Πωλ Γκωτιέ είναι λάτρης της χώρας μας, και την επισκέπτεται συχνά.

Το 2017 σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη, παρουσίασε το ντεφιλέ του στην Αθήνα 

Για την επίσκεψη του στο θέατρο Πέτρας, ο διάσημος σχεδιαστής επέλεξε το αγαπημένο του "militaire look". 

Συνδύασε militaire μπουφάν με τζιν πουκάμισο και μαύρη φόρμα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ