Mad Clip: Το αγόρι από τις ΗΠΑ που έζησε το όνειρο στην Ελλάδα – Τα τραγούδια του με τα εκατομμύρια views & το πάθος του για τα γρήγορα αυτοκίνητα (φώτο – βίντεο)

Ποιος ήταν ο διάσημος τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική τραπ σκηνή η είδηση του θανάτου του Mad Clip, που τραυματίστηκε θανάσιμα περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Οι συνθήκες του τροχαίου παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Ο Mad Clip γεννήθηκε στις ΗΠΑ και μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα το 2016. Από τότε, ξεκίνησε η μεγάλη καριέρα του εντός των ελληνικών συνόρων και η ενασχόληση του με την trap μουσική.

Η γνωριμία του με τον γνωστό ράπερ Taki Tsan αποτελεί σημείο αναφοράς στην καριέρα του, αφού ο Mad Clip ένωσε τις δυνάμεις του μαζί του και κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι με τίτλο «Trelos», το 2016.

Μαζί με άλλους καλλιτέχνες, κατάφερε μέσα σε λίγα μόνο χρόνια να μετατρέψουν την trap, στο πιο δημοφιλές είδος μουσικής ανάμεσα στους νέους.

«Dealer», «Mama», «Sinthikes», «Kotera», «Mporei», «Elpida» ήταν μόνο μερικές από τις μουσικές του επιτυχίες, με το κανάλι του στο Youtube να αριθμεί κοντά στις 100 εκατομμύρια προβολές.

Ανήκε στη δισκογραφική εταιρία Capital music , ενώ συνεργάστηκε με πολλά διάσημα ονόματα της ελληνικής τραπ-ραπ σκηνής όπως Light, Snik, Sin Boy, Ypo και τον παραγωγό μουσικής DJ Stephan.

Μάλιστα προσφάτως άρχισε τις συνεργασίες με ονόματα εκτός της ραπ, κυκλοφορώντας το κομμάτι «Μπορεί» μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, το οποίο έχει ξεπεράσει τις 17 εκατ. προβολές στο Youtube, ενώ το 2020 τραγούδησε την επιτυχία «Fimi» μαζί με τη Ζόζεφιν.

Σε κάθε περίπτωση ο Mad Clip ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του, με τις επιτυχίες του τα τελευταία χρόνια να σκαρφαλώνουν στις πρώτες θέσεις των ελληνικών charts. Ωστόσο δυστυχώς ο θάνατός του τον βρήκε στο «peak» της καριέρας του.

Η μουσική ήταν σίγουρα το πάθος του, ωστόσο ο Mad Clip είχε μια ιδιαίτερη αγάπη για την πολυτελή ζωή.

Το μελαχρινό αγόρι που γεννήθηκε σε μια φτωχογειτονιά έξω από τη Νέα Υόρκη όπου και έζησε τα εφηβικά του χρόνια πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, το 2016, μετά τον χωρισμό των γονιών του, ονειρευόταν να ξεφύγει από όλα όσα τον έπνιγαν και να γευτεί την επιτυχία, τη δόξα, τη μεγάλη ζωή, τα όμορφα κορίτσια, τα ακριβά αυτοκίνητα. Το τραγούδι και συγκεκριμένα η trap, το πλέον δημοφιλές μουσικό είδος στη νεολαία σήμερα, αποτέλεσε το διαβατήριό του για το πέρασμα στον λαμπερό κόσμο που με τόσο πάθος ονειρευόταν.

 

 

 

 

 

 

 

 

Εξάλλου άκουγε χιπ χοπ μουσική από πολύ μικρή ηλικία και είχε υποσχεθεί στον εαυτό του πως μια μέρα θα γινόταν κι εκείνος ράπερ: «Με τη μουσική γίνεσαι αθάνατος. Ακόμη και καλλιτέχνες που έχουν φύγει από τη ζωή, βάζεις να τους ακούσεις και είναι λες και ζωντανεύουν ξανά. Είπα τότε στον εαυτό μου, πως δεν έχει νόημα απλά να ζω, να πεθάνω και να μη με θυμάται κανένας. Δεν ξεκίνησα τη μουσική για τα λεφτά. Ήθελα να αφήσω ένα legacy, ένα story, ένα αποτύπωμα. Να μπορεί να με ακούσει κάποιος κάποτε και να πει ότι ο Mad Clip ήταν ένα παλικάρι που έκανε κάτι» είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του. Τότε βεβαίως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η μοίρα θα τον έφερνε αντιμέτωπο με τον θάνατο τόσο νωρίς...

 

Δείτε επίσης:

Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός τραγουδιστής Mad Clip - Τραγούδησε με την Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν το θάνατό του σε γάμο (φώτο - βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ