Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Τα βίντεο από την γαμήλια δεξίωση - Οι στιγμές που ξεχώρισαν στον γάμο & την βάφτιση της κορούλας τους

«Δεν υπάρχουν λόγια για το πώς αισθάνθηκα που είδα την Ελένη με το νυφικό»

Ημέρα χαράς ήταν το Σάββατο για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και βάφτισαν παράλληλα την 2 ετών κόρη τους, Μελίτα - Δήμητρα.

Όπως σας γράψαμε ήδη στο eirinika το μυστήριο έγινε στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου στο κτήμα «Πολυχώρος Ονείρων», ενώ στην συνέχεια ακολούθησε και δεξίωση με το νιόπαντρο ζευγάρι να χορεύει και να διασκεδάζει μαζί με  αγαπημένα τους πρόσωπα που βρέθηκαν στον γάμο.

Πριν την τελετή η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε μέσα από τα stories της στο Instagram πλάνα από την προετοιμασία της ενώ αφιέρωσε και ένα τραγούδι στον σύζυγό της και πατέρα της κορούλας τους.

«Δεν υπάρχουν λόγια για το πώς αισθάνθηκα που είδα την Ελένη με το νυφικό», δήλωσε ο Ετεοκλής Παύλου μιλώντας στις κάμερες αμέσως μετά τον γάμο. Ο γαμπρός περίμενε τη νύφη κρατώντας στα χέρια του την μικρή Μελίτα, ενώ η τραγουδίστρια έφτασε συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της μπαμπά.

Στα βίντεο από την υπέροχη δεξίωση που ακολούθησε φαίνεται η νύφη και ο γαμπρός να χορεύουν μαζί με το κοριτσάκι τους, ενώ να σημειωθεί ότι όταν το νιόπαντρο ζευγάρι έφτασε στον χώρο εκδηλώσεων ακουγόταν το τραγούδι τους «η δική μας πρεμιέρα». Ακολούθησε ο π΄ρωτος χωρός μαζί με την μικρή Μελίτα, ενώ το γλέντο κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ξεχωριστή στιγμή ο χορός της Ελένης Χατζίδου με τον μπαμπά της, αλλά και το βαλς που χόρεψε ο Ετεοκλής Πάυλου με την δική του μαμά. Απίθανο βέβεια ήταν και το  το ζεϊμπέκικο του πατέρα της τραγυδίστριας.

Η ιστορία πίσω από το τραγούδι που παίχτηκε στον γάμο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Με ανάρτησή της στο Instagram η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ιστορία πίσω από το γαμήλιο τραγούδι εκείνης και του αγαπημένου της. Ειδικότερα έγραψε στο post:

«Από εχθές μας στέλνετε άπειρες ευχες για το γάμο μας κ τη βάφτιση της κόρης μας,που νιώθουμε τόσο πολύ ότι είναι μέσα απ την καρδια σας κ σας ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ❤️ Επιτρέψτε μου να σας πω την ιστορία του «γαμήλιου»τραγουδιού μας που ελπίζουμε να συνδεθείμε πολλές ιστοριες αγάπης κ πολλους γάμους κ χαρες!

Όταν ήμασταν στην αναζήτηση για τα βασικα τραγούδια του γαμου (είσοδος, πρώτος χορός κλπ) είχαμε «κολλήσει»στο τραγούδι της εισόδου!

Τότε ο @eteoklispavlou είχε τη φαεινή ιδεα να ηχογραφησω εγώ ένα χαρούμενο τραγούδι που να είναι το «δικό μας»τραγούδι που θα παίξει στο γάμο μας!

Μου αρεσε πολύ αυτή η ιδεα αλλα με μια αλλαγή:να τραγουδήσουμε μαζί!!!τζαμπα τόσα μαθήματα στο just the 2 of us?

Παίρνω τηλέφωνο λοιπόν τον φίλο μου @kiriakos_galinos κ του ζητάω να γράψει ένα τραγούδι για εμάς κ το γάμο μας κ το σκοπό που το θελουμε κ μου είπε ότι του είναι κάτι πολύ εύκολο γιατί «εμπνέεται απ την αγάπη μας❤️»

Σε 2 μέρες μου το είχε στείλει στο email μου! Συζητάω με τους ανθρώπους της εταιρίας μου Spicymusic_official κ μου λένε «θέλετε να το κυκλοφορήσουμε την επόμενη μέρα?» Ενθουσιαστηκαμε!!!

Χαιρόμαστε πολύ που αυτή η τόσο σημαντική στιγμή σφραγίστηκε μ ένα τόσο υπέροχο τραγούδι που πραγματικά μας Εκφράζει τόσο αλλά χαιρόμαστε αφάνταστα που το μοιραζόμαστε μαζί σας! Καλή ακρόαση!

#repost @spicymusic_official

Νέα Κυκλοφορία! Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου

«Η δική μας πρεμιέρα»

Το τραγούδι που εμπνεύστηκε από την αγάπη του ζευγαριού και έγραψε αποκλειστικά για την ημέρα του γάμου τους ο Κυριάκος Γαληνός, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά χθες, αφού με αυτό οι νεόνυμφοι πραγματοποίησαν την είσοδο τους στην λαμπερή δεξίωση που δόθηκε μετά τη γαμήλια τελετή και τη βάπτιση της μικρής Μελίτας – Δήμητρας.

Την ενορχήστρωση του τραγουδιού έκανε ο Κωνσταντίνος Παντζής».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ