Σασμός: Συγκλονιστικά τα επεισόδια της εβδομάδας - Δεν θα πιστέψετε ποιος σκοτώνει τον Στεφανή (βίντεο)

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα στα νέα επεισόδια του «Σασμού».

Επεισόδια γεμάτα αγωνία και εξελίξεις θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της δραματικής σειράς "Σασμός", αυτή την εβδομάδα.

Η αγαπημένη σειρά που προβάλλεται καθημερινά στον Alpha, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου, το οποίο το έχει δείξει την αγάπη του, όπως άλλωστε δείχνουν και τα νούμερα τηλεθέασης . 

Μια δολοφονία πρόκειται να φέρει τα πάνω - κάτω και τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο.

Σασμός: Επεισόδιο 10 - Δευτέρα (20/09)

Ο Κώστας υποψιάζεται τον παράνομο δεσμό της Άσπας, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά που νιώθει για τον Αστέρη.

Ο Άγης παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με την Τζένη και τη Μαίρη, την ίδια ώρα που ο Αστέρης απομακρύνεται από τη Στέλλα. Πέτρος και Στεφανής έρχονται ξανά σε άγρια σύγκρουση, όσο ο Γιώργης απαιτεί από τη Θοδώρα να του εξηγήσει τι συνέβη μεταξύ αυτής και του Πέτρου.

Ο Μαθιός ζητά από τον Αστέρη να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στη Στέλλα, την ώρα που η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Αστέρης προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ. Ο Μαθιός αντιμετωπίζει τον Στεφανή, ζητώντας του να είναι καθαρός απέναντι στη Βασιλική.

Ο Στεφανής κατευθύνεται με τα αγόρια στο μαντρί, ενώ ο Αστέρης αποφασίζει να μιλήσει ευθέως στη Στέλλα. Ένα όπλο οπλίζεται στα βουνά, και τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ πια τα ίδια.

 

 

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου -  Επεισόδιο 11

Ο Νικηφόρος σπαράζει πάνω από τον χτυπημένο Στεφανή! Όλο το χωριό είναι ανάστατο. Ποιος είναι ο φονιάς; Η Άσπα σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως ο Κώστας της έχει πει ψέματα, η Μαρίνα από την άλλη αγωνιά για τον Πέτρο, που λείπει από το πρωί. Οι έρευνες της αστυνομίας  ξεκινούν, στο καφενείο όμως, ήδη μιλάνε όλοι για τη βεντέτα και τα δελτία των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών έχουν πάρει φωτιά. Η Καλλιόπη σίγουρη ότι ο Βρουλάκης είναι ένοχος πάει στο σπίτι της Βασιλικής να τη στηρίξει.

Η Αργυρώ συναντιέται με τον Αστέρη όλο θυμό και αγωνία. Τα πράγματα γι’ αυτούς έχουνε πια φτάσει σε αδιέξοδο, μπορεί, όμως, τουλάχιστον να βοηθήσει τον αδελφό της, που κινδυνεύει να βρεθεί ύποπτος για τον φόνο.  Ο μόνος, ωστόσο, που είδε πραγματικά τον δολοφόνο, είναι ο Μανόλης!

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 12

Η Αργυρώ δίνει άλλοθι στον Πέτρο για την ημέρα του φόνου, την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Μανόλης πέφτει σε αντιφάσεις, κινώντας τις υποψίες της αστυνομίας.

Η Άσπα ομολογεί στην Αργυρώ τη σχέση που είχε με τον Στεφανή, ενώ η Μαρίνα θα ξεσπάσει στον Αντώνη για τις υποψίες του προς τα παιδιά της. Η ημέρα της κηδείας θα αναζωπυρώσει την έχθρα δεκαετιών μεταξύ των δύο οικογενειών, και η σχέση Αστέρη-Αργυρώς θα κλυδωνιστεί επικίνδυνα. Ο Μανόλης βασανίζεται από εφιάλτες, γνωρίζοντας την φρικτή αλήθεια για το έγκλημα…

 

 

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου -  Επεισόδιο 13

Με το Μαθιό σα στήριγμα, ο Νικηφόρος έχει να αντιμετωπίσει μέσα στο πένθος του την προσπάθεια του Πέτρου να τον προσεγγίσει και να του πει ότι δεν είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του. Η  συμπεριφορά του Κώστα γίνεται κάθε μέρα και πιο ύποπτη, όμως, η σιωπή του Μανόλη και τα λιγοστά στοιχεία της αστυνομίας για τον πραγματικό ένοχο, περιπλέκουν κι άλλο την κατάσταση. Ταυτόχρονα το χωριό αρχίζει και στρέφεται εναντίον του Πέτρου και η οικογένεια Βρουλάκη δέχεται επίθεση τη νύχτα από αγνώστους, οι οποίοι πυροβολούν αδιακρίτως.

Υπόθεση

Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου. Ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη  σύγκρουση.

Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας  παθιασμένος που θα έρθει να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες, να αμφισβητήσει την αιματηρή αναμέτρηση και να ξεσηκώσει αντιδράσεις. Η βασική ιστορία εμπλουτίζεται με φόνους με αμφισβητούμενα κίνητρα.

Η ιστορία αρχίζει σήμερα…

…για να ανοίξει και πάλι τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, από εκεί που είχε σταματήσει είκοσι χρόνια πριν.

Η επιστροφή της Αργυρώς της μικρής κόρης του Μάρκου Βρουλάκη που δέχτηκε τη σφαίρα από τον Βασίλη Σταματάκη και ο έρωτάς της με τον γιο του φονιά, τον Αστέρη Σταματάκη, θα ξυπνήσει τους εφιάλτες του παρελθόντος και τα πάθη, θα αναστατώσει το χωριό και θα ξαναγράψει την Ιστορία.

Γιατί η Ιστορία μπορεί να ξαναγραφεί. Με συγχώρεση κι αγάπη. Με «σασμό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ