Το λαμπερό πάρτι για τα γενέθλια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: Η τούρτα «Queen Dina», το γλυκό φιλί με τον αγαπημένο της (φωτό & βίντεο)

Στο πλευρό της ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος της αλλά και η μαμά της!

Τα 34ά γενέθλιά της γιόρτασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έκανε ένα λαμπερό πάρτι στο Goya Latino Gastrobar.

Παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα, η παρουσιάστρια έσβησε τα κεράκια της εντυπωσιακής τούρτας της που έγραφε πάνω «Queen Dina», αφού συχνά την αποκαλούν έτσι. 

Στο πλευρό της πάντα βρίσκεται ο καλός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με τον οποίο αντάλλαξαν μάλιστα και ένα γλυκό φιλί στο στόμα.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Σάσα Σταμάτη, Λεμονιά-Σούλα Λιάκου, Χριστίνα Παππά, Λεάννα Μάρκογλου, Πάνος Καλίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιάννης Μαρακάκης, Νίκη Θωμοπούλου, Χάρης Σιανίδης ήταν ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο Goya Latino Gastrobar για να γιορτάσουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μοιράστηκαν στα social media στιγμές από το λαμπερό πάρτι και τον χορό που έριξαν!

Εκεί ήταν φυσικά και η αγαπημένη της μητέρα Πόπη Κατσαρά η οποία πόζαρε στον φακό μαζί με την κόρη της και τον καλό της.

Όσο για το φόρεμά της αυτό ταίριαζε απόλυτα στην περίσταση αφού ήταν σε έναν απαλό ροζ τόνο που της πήγαινε πολύ. Είχε λαμπερά κρόσια και το συνδύασε με ασημένια αξεσουάρ.

Την ίδια ώρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το ενδεχόμενο να παντρευτεί με τον αγαπημένο της αλλά και για την Κατερίνα Καραβάτου! 

«"Πάτησα" σε αυτά για να τα θυμάμαι όλη μου τη ζωή και να πορεύομαι. Η σχέση της μαμάς μου με τον Βασίλη είναι πολύ καλή. Δεν είναι καθόλου πιεστική. Δεν ξέρω αν θα γίνει ο «Αγρότης», δηλώσε η παρουσιάστρια αφού πρώτα έσβησε τα κεράκια των 34ων γενεθλίων της!

 

 

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ