Ο έρωτας καλά κρατεί για τον Justin και την Hailey Bieber: Ανέβασε φωτό της γυναίκας του με μαγιό και λέει - «γλυκιά & σέξι» (βίντεο)

Παντρεύτηκαν το 2018

Μια φωτογραφία της Hailey Baldwin να ποζάρει με το πράσινο μπικίνι της και να χαμογελά, δημοσίευσε στα stories του στο Instagram ο Justin Bieber, γράφοντας στην εικόνα «γλυκιά και σέξι».

Το ζευγάρι, που έκανε φέτος διακοπές στην Ελλάδα, πρόσφατα ταξίδεψε σε ένα τροπικό προορισμό και το story του πιθανόν να είναι από εκεί.

Βλέπετε πριν λίγες μέρες το 24χρονο μοντέλο μοιράστηκε φωτογραφίες, αλλά και ένα βίντεο στο οποίο χορεύει στη βροχή, από την εξόρμησή τους στα οποία την είδαμε με το ίδιο μπικίνι.

Μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Ο 27χρονος τραγουδιστής και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν το 2018 σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, μόλις δύο μήνες μετά τον αρραβώνα τους στις Μπαχάμες τον Ιούλιο. 

Ένα χρόνο αργότερα, οι δυο τους έκαναν μια δεύτερη μεγαλύτερη γαμήλια τελετή για την οικογένεια και τους φίλους τους.

Πλέον μετρούν σχεδόν τέσσερα χρόνια γάμου και ο έρωτας σίγουρα δεν έχει σβήσει! Θέλετε και άλλη απόδειξη; μια φωτογγραφία από την εμφάνισή τους στο Met Gala, που έχει μοιραστεί στα social media και την οποία έχει συνοδέψει με την φράση «αυτή είναι η γυναίκα των ονείρων μου».

Νωρίτερα αυτό το μήνα η Hailey μιλώντας στο 4D με την Demi Lovato είχε αναφερθεί στο πως νιώθει όταν την αποκαλούν «η γυναίκα του Justin» με την ίδια να λέει ότι δεν την πειράζει αυτός ο τίλτος αφού «που είναι το ψέμα σε αυτό;».

Ακόμα είχε μιλήσει για τις φήμες ότι ο 27χρονος δεν της φέρεται καλά.« Είναι τόσο μακριά από την αλήθεια. Είναι το εντελώς αντίθετο. Είμαι πραγματικά τυχερή που λέω ότι είμαι με κάποιον που με σέβεται πάρα πολύ, που με κάνει να νιώθω ξεχωριστή κάθε μέρα » είχε πει, σύμφωνα με το People.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ