Η γλυκιά έκπληξη του Στέλιου Μανουσάκη στην πρεμιέρα της αγαπημένης του Μαρίας Ηλιάκη - «με κάνεις περήφανο» (φωτό & βίντεο)

Φέτος βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου

Μια όμορφη έκπληξη έκανε στην αγαπημένη του Μαρία Ηλιάκη ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης, με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα» στο Mega.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια φέτος βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, και ο πατέρας της κορούλας τους συγκίνησε με τα τρυφερά λόγια που είχε να πει για την καλή του.

Ειδικότερα ο γυναικολόγος, από την Ελβετία, όπου ζει και εργάζεται, συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή, λέγοντας μεταξύ άλλων «καλή επιτυχία σου εύχομαι, καλή αρχή και να συνεχίσεις να με κάνεις περήφανο».

Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στην Καραβάτου λέγοντας: «Κατερίνα, σου εύχομαι από την καρδιά μου καλή επιτυχία, είσαι φίλη μας».

Βέβαια η Μαρία Ηλικάκη παραδέχτηκε ότι είχε καταλάβει ότι θα τον καλέσουν, αφού όπως ανέφερε είχε δει μηνύματα του καλού της με το όνομα της φίλης της και παρουσιάστριας της εκπομπής Τι λες τώρα». Σε κάθε περίπτωση πάντως χάρηκε πολύ όταν άκουσε την φωνή του στο τηλέφωνο.

Νωρίτερα ο Στέλιος Μανουσάκης είχε κάνει και μια ανάρτηση για την πρεμιέρα της συντρόφου του στο Mega, ανεβάζοντας μια κοινή τους ασπρόμαυρη φωτογραφία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ