«Συντετριμμένη η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για τον θάνατο του φίλου της Γουίλι Γκάρσον: «θα μου λείψουν τα πάντα - Ξαναπαίζω τις τελευταίες μας στιγμές μαζί» (φωτό)

«Είναι αβάσταχτο...»

Θλίψη έφερε στο Hollywood ο θάνατος του ηθοποιού Γουίλι Γκάρσον, που έπαιξε μεταξύ άλλων τον κολλητό, γκέι φίλο της Κάρι Μπράντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) στο Sex and the City.

Ο ηθοποιός ήταν γνωστός από τον ρόλο του ως Στάνφορντ Μπλατς, πράκτορας ταλέντων και στενός φίλος της πρωταγωνίστριας, με την Αμερικανίδα ηθοποιό να κάνει μια πολύ συγκηνιτική ανάρτηση για τον «χαμό» του φίλου της.

Ο ηθοποιός «έφυγε» από την ζωή στις 21 Σεπτεμβρίου με πλήθος συναδέλφων του να τον αποχαιρετούν με αναρτήσεις τους στα social media. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο «Mr Big» Chris Noth που δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της Κάρι και του Στάνφορντ. Η 56χρονη ηθοποιός σχολίασε κάτω από το post του «σε ευχαριστώ γλυκιέ μου Chris, δεν είμαι έτοιμη ακόμα».

Πριν δυο μέρες όμως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βρήκε το κουράγιο να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της φίλο και συνάδελφο ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στο Instagram ορισμένες κοινές τους φωτογραφίες, τις οποίες συνόδευσε με ένα συγκηντικό κείμενο.

«Είναι αβάσταχτο. Μερικές φορές η σιωπή είναι μια δήλωση. Της βαρύτητας. Της οδύνης. Της σπουδαιότητας της απώλειας μίας φιλίας πάνω από 30 ετών» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησν της η 56χρονη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

«Μια πραγματική φιλία που επέτρεπε μυστικά, περιπέτεια, μία κοινή επαγγελματική οικογένεια, αλήθεια, συναυλίες, ταξίδια, γεύματα, τηλεφωνήματα αργά τη νύχτα, αμοιβαία αφοσίωση στον ρόλο του γονιού και όλη τη θλίψη και τη χαρά που συνοδεύουν θριάμβους, απογοητεύσεις, φόβο, οργή και χρόνια στα πλατό (ιδιαίτερα στο διαμέρισμα της Κάρι) και τα γέλια αργά τη νύχτα, τόσο ως Στάνφορντ και Κάρι όσο και ως Γουίλι και SJ.

Γουίλι, θα μου λείψουν τα πάντα για σένα. Ξαναπαίζω τις τελευταίες μας στιγμές μαζί. Θα διαβάσω κάθε μήνυμα από τις τελευταίες ημέρες σου και θα γράψω τα τελευταία τηλεφωνήματά μας. Η απουσία σου είναι ένα κενό που θα γεμίσει με όλες αυτές τις αναμνήσεις και όλες εκείνες που δεν έχουν έρθει ακόμη στην επιφάνεια. Ο Θεός μαζί σου Γουίλι Γκάρσον» πρόσθεσε ακόμα.

Φωτογραφίες: Instagram/sarahjessicaparker

Λίγα λόγια για τον Γουίλι Γκάρσον

Ο Αμερικανός ηθοποιός γεννήθηκε στο Χάιλαντ Πάρκ του Νιου Τζέρσεϊ στις 20 Φεβρουαρίου του 1964 και σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Γουέσλιαν και είχε μεταπτυχιακό από τη Δραματική Σχολή του Γέιλ.

Ο Γουίλι Γκάρσον εμφανίστηκε στη σειρά και στις δύο ταινίες του franchise «Sex And The City». Είχε επίσης ρόλους στις ταινίες Groundhog Day, There’s Something About Mary and Fever Pitch.

Οι πρώτοι του ρόλοι ήταν στις τηλεοπτικές σειρές  «Cheers» και «Family Ties».νΕίχε εμφανιστεί σε 75 ταινίες και περισσότερα από 300 επεισόδια σε τηλεοπτικές σειρές, όπως .  White Collar, «Little Manhattan» και «Magic Camp».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ