Willie Garson: Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο «Στάνφορντ» του Sex and the City, ο κολλητός φίλος της Carrie Bradshaw (φωτό & βίντεο)

Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του 

 

Φτωχότερη η οικογένεια του Sex and the City αφού πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο Willie Garson, που υποδύθηκε τον Stanford Blatch (Στάνφορντ Μπλαντς), τον κολλητό, γκέι φίλο της τηλεοπτικής Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker).

Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο υιοθετημένος γιος του ηθοποιού Nathen Garson που σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε τα εξής:

«Σ’ αγαπώ πολύ μπαμπά. Αναπαύσου εν ειρήνη και είμαι πολύ περήφανος που μοιράστηκες όλες τις περιπέτειες μαζί μου και μπόρεσες να καταφέρεις τόσα πολλά. Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Θα σε αγαπώ πάντα, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνεις μια δική σου περιπέτεια. 

Θα είσαι πάντα μαζί μου. Σε αγαπώ περισσότερο από όσο θα γνωρίσεις ποτέ και χαίρομαι που μπορείς να ησυχάσεις τώρα. Ήσουν πάντα το πιο σκληρό και αστείο και έξυπνο άτομο που έχω γνωρίσει. Χαίρομαι που μοιράστηκες την αγάπη σου μαζί μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Το HBO από πλευράς του αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: «Ο Willie Garson ήταν στη ζωή, όπως και στην οθόνη, αφοσιωμένος φίλος και ένα λαμπρό φως για όλους στο σύμπαν του. Δημιούργησε έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες στο πάνθεον του HBO και ήταν μέλος της οικογένειάς για σχεδόν 25 χρόνια. Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι για τον θάνατό του και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του».

Το People αναφέρει ότι ο πέθανε μετά από «σύντομη ασθένεια», ενώ το ΤΜΖ  ότι «έφυγε» από καρκίνο.

Ο Garson αναμενόταν να εμφανιστεί στην επερχόμενη αναβίωση του Sex and the City, «And Just Like That» και τον Ιούλιο τον είχαν δει στα γυρίσματα της σειράς μαζί με τη Sarah Jessica Parker, στη Νέα Υόρκη.

Ο τηλεοπτικός του σύζυγος Mario Cantone, μετά την είδηση του θανάτου του έγραψε στο Twitter ότι «δεν θα μπορούσε να είχω έναν πιο λαμπρό τηλεοπτικό συνεργάτη. Είμαι συντετριμμένος και απλά με κυριεύει η θλίψη. Ήσουν δώρο από τον θεοό. Αναπαύσου γλυκιέ μου φίλε. Σ 'αγαπώ».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ