Τι συμβαίνει με τον Νίκολας Κέιτζ; Το βίντεο με τον ξυπόλητο, μεθυσμένο σταρ - τον πέρασαν για άστεγο & τον έδιωξαν - πώς ξόδεψε 150 εκατ

Αγόρασε μέχρι και μια ταφόπλακα σε σχήμα πυραμίδας!

Ο Νίκολας Κέιτζ ήταν πάντα λίγο «extreme», τόσο στις επιλογές του ως ηθοποιός, όσο και στην προσωπική του ζωή.

Μετρώντας ήδη πέντε γάμους στο ενεργητικό του και έχοντας καταφέρει να ξοδέψει μια περιουσία 150 εκατομμυρίων δολαρίων, ο 57χρονος σταρ του κινηματογράφου εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες σε πολή κακή κατάσταση στο Λας Βέγκας. 

Ειιδκότερα πρόσφατα ένα βίντεο που εξασφάλισε η The Sun έδειχνε τον ηθοποιό μεθυσμένο και ξυπόλητο σε εστιατόριο. Το περιστατικό συνέβη στις 13 Σεπτεμβρίου, στο Lawry’s Prime Rib και σύμφωνα με τις αναφορές ο 57χρονος μέθυσε και ενεπλάκη σε καβγά με αποτέλεσμα να τον διώξουν κακήν κακώς από το μαγαζί.

 

 

 

 

Στο βίντεο φαίνεται να προσπαθεί να βάλει τις παντόφλες του, ενώ πηγή είπε στη Αμερικανική Sun, ότι «έμοιαζε με άστεγο». Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ήμασταν στο μπαρ του Lawry’s όταν προσέξαμε έναν άνδρα που αρχικά μας φάνηκε σαν μεθυσμένος άστεγος, να κάνει σαματά.

Προς μεγάλη μας έκπληξη συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν ο Νίκολας Κέιτζ. Ήταν τελείως λιώμα και ψιλοκαυγάδιζε με το προσωπικά. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και περιφερόταν ξυπόλητος».

Ακόμα πρόσθεσε ότι:  «Το προσωπικό μας είπε ότι κατέβαζε σφηνάκια τεκίλας και ποτήρια με ουίσκι Macallan του 1980. Φώναζε στον κόσμο και προσπαθούσε να ξεκινήσει καυγάδες, έτσι το προσωπικό του ζήτησε να φύγει. Ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε κα να φορέσει τις παντόφλες του πριν τον συνοδέψουν τελικά έξω».

Να σημειωθεί ότι και το 2019 προσπάθησε να δημιουργήσει ένταση σε δικαστήριο του Λας Βέγκας, όπου πήγε να υποβάλει αίτηση για να παντρευτεί την Έρικα Κόικε (με την οποία χώρισε στη συνέχεια). Ο ίδιος παραδέχτηκε λίγες ημέρες αργότερα ότι ήταν μεθυσμένος και δεν ήξερε τι έκανε.

Η περιουσία που... πήγε στράφι

Η αξία του ηθοποιού υπολογιζόταν στα 150 εκατομμύρια δολάρια ωστόσο το 2017 ήταν περίπου στα 25 εκατομμύρια. Σύμφωνα με την Mirror  σε ηλικία 40 ετών είχε καταφέρει να χρωστάει περί τα 6,3 εκατ. δολάρια σε φόρους ακινήτων και να κηρύξει πτώχευση χάνοντας σχεδόν τα πάντα.

Κάτι το ακριβό του γούστο, κάτι η κακή διαχείριση, ο άλλοτε ακριβοπληρωμένος σταρ έχει καταφέρει να μείνει σχεδόν ταπί - τουλάχιστον για τα δεδομένα του Hollywood και των εκατομμυρίων που έχει λάβει από τις ταινίες του. 

 

 

 

 

Ο ίδιος να σημειωθεί ότι κατηγόρησε τον διαχειριστή της περιουσίας του  ότι τον οδήγησε «σε μια πορεία προς την οικονομική καταστροφή». Πάντως πριν από αυτό είχε κάνει μερικές αρκετά εκκεντρικές δαπάνες.

Πλήρωσε σε δημοπρασία 300.000 δολάρια για ένα κρανίο δεινοσαύρουTarbosaurus ηλικίας 67 εκατομμυρίων ετών, Ωστόσο, αργότερα προέκυψε ότι το κρανίο είχε κλαπεί, έτσι αναγκάστηκε να το  παραδώσει στους στις Μογγολικές αρχές ώστε να επιστραφεί στον αρχικό του ιδιοκτήτη.

Δείτε επίσης: Όλες οι φωτογραφίες από τον πέμπτο γάμο του Nicolas Cage- Η 26χρονη νύφη με το μαύρο κιμονό - Η πρώτη ρομαντική βόλτα του ζευγαριού με άμαξα

Είχε επίσης, σύμφωνα με την Mirror, στο παρελθόν ένα προϊστορικό κρανίο αρκούδας που το κατέστρεψε κατά λάθος παίζοντας μπιλιάρδο στο σπίτι του!

 

 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά είχε αγοράσει κάποια στιγμή δύο νησιά στις Μπαχάμες. Κάποτε 15 κατοικίες ταυτόχρονα, ανάμεσα στις οποίες και ένα παραθαλάσσιο σπίτι αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων στο Newport Beach της Καλιφόρνια.

Και αν αυτό δεν σας είναι αρκετό, έχουμε να σας πούμε ότι αγόρασε και δύο κάστρα. Ένα βαυαρικό του 11ου αιώνα στο Έτσελβανγκ της Γερμανίας, έναντι 8 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και ένα κάστρο στο Μπαθ της Αγγλίας, που κόστισε το ίδιο ποσό.

 

 

 

 

Φυσικά στη λίστα με τις εκκεντρικές αγορές του υπάρχουν ακόμα πολυτελή αυτοκίνητα, γιοτ και ιδιωτικά αεροσκάφη. Και αν αυτό δεν σας κάνει τόσο εντύπωση για έναν σταρ του Hollywood, η Mirror αναφέρει ότι αγόρασε μέχρι και ένα «στοιχειωμένο σπίτι» για 3,45 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό που κάνει ακόμα πιο παράξενη αυτή την αγορά, είναι ότι αυτή η ιδιοκτησία ανήκε στην κατά συρροή δολοφόνο Madame Delphine LaLaurie, η οποία μεταξύ 1787 και 1849, βασάνισε και δολοφόνησε αμέτρητους σκλάβους στο σπίτι της.

Και το κερασάκι στην τούρτα; μια ταφόπλακα ύψους εννέα ποδιών σε σχήμα πυραμίδας στο παλαιότερο νεκροταφείο στη Νέα Ορλεάνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ