Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα επηρεάζει κυρίως δυο τομείς, τις σχέσεις μας & τη δημιουργική ή καλλιτεχνική μας έκφραση

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας...

Μια δυναμική όψη υψηλής ενέργειας σχηματίζει η Σελήνη από τον Καρκίνο τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, ένα τετράγωνο με τον Άρη δημιουργώντας ατμόσφαιρα έντασης στις σχέσεις ή αίσθημα πίεσης. Ευτυχώς στην πορεία η μέρα γίνεται πιο άνετη, καθώς ολοκληρώνεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα.

Ο Ποσειδώνας στην αστρολογία θεωρείται η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης. Η όψη αυτή επηρεάζει κυρίως δυο τομείς, τις σχέσεις μας και τη δημιουργική ή καλλιτεχνική μας έκφραση. Είναι μια όψη τρυφερότητας, αγάπης, φιλίας, ηρεμίας, έμπνευσης, αλλά και υψηλών προσδοκιών, ωραιοποιήσεων, εξιδανικεύσεων.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι στο ξεκίνημα της μέρας θα είστε σε εγρήγορση, ίσως και με κάποια νεύρα με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Άρη, αν την αξιοποιήσετε σωστά την όψη αυτή μπορεί μάλιστα να είστε και ιδιαίτερα παραγωγικοί.

Από το απόγευμα και μετά είναι κάπως σαν να σταματά ο χρόνος και το μυαλό σας τρέχει σε άλλες εικόνες και παραστάσεις που σας προκαλούν νοσταλγία. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το υπέροχο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα κάνει τις σημαντικές σας σχέσεις προτεραιότητα αγαπητοί μου Ταύροι. Και μέσα σε αυτές εννοώ και τις επαγγελματικές και τις φιλικές, εκτός των ερωτικών. Οι σχέσεις σας λοιπόν χρειάζονται φροντίδα, ειδικά αν παρέπαιαν το προηγούμενο διάστημα.

Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε έναν φίλο που έχετε χαθεί, συζητήστε με έναν καλό σας συνεργάτη τα όνειρα και τους στόχους σας, βρείτε χρόνο για την οικογένεια σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με έμφαση στα πρακτικά της δουλειάς και των οικονομικών ξεκινά η Τρίτη, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, δημιουργώντας μια πιο φορτισμένη ατμόσφαιρα γύρω σας και πιθανώς και εκνευρισμούς. Στην πορεία, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα βοηθά να έχετε περισσότερη έμπνευση σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας.

Μπορεί να σκεφτείτε ένα πιο δημιουργικό τρόπο να προωθήσετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της δουλειάς σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ