Έτσι θα ονομάσει το μωράκι της η πριγκίπισσα Βεατρίκη: Η Βρετανίδα royal τιμά την γιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ (φωτό)

Η κόρη της είναι 11η στη σειρά διαδοχής

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της Edoardo Mapelli Mozzi, με μια φωτογραφία στα social media, αποκάλυψαν ποιο είναι τελικά το όνομα που θα δώσουν στην κορούλα τους, η οποία ήρθε στον κόσμο στις 18 Σεπτεμβρίου.

Και το όνομα αυτής! Sienna Elizabeth. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το πρώτο παιδί της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ και το 12ο δισέγγονο της μονάρχη.

Στην Ανάρτησή της, η Βεατρίκη δημοσίευσε μια εικόνα με τα παουσάκια του μωρού, ενώ ανάλογη ανάρτηση έκανε στο δικό του Insgtagram και ο άντρας της που έγραψε:

«Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi. Η ζωή μας μαζί μόλις ξεκίνησε και ανυπομονώ να δω όλα τα καταπληκτικά πράγματα που μας περιμένουν.

Νιώθω τόση αγάπη και ευγνωμοσύνη για την καταπληκτική σύζυγό μου, το μωρό Sienna και τον Wolfie. Αυτές είναι οι μέρες που δεν θέλω να ξεχάσω ποτέ. Αυτή την εβδομάδα, ένας φίλος μου είπε το πιο γλυκό ρητό…. Ότι με κάθε παιδί μεγαλώνεις μια εντελώς νέα καρδιά.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Μαία και την καταπληκτική ομάδα στο Chelsea and Westminster Hospital.».

Να σημειωθεί ότι ο Wolfie είναι ο γιος που έχει αποκτήσει ο Edoardo από προηγούμενη σχέση του, με την πριγκίπισσα Βεατρίκη να γράφει μεταξύ άλλων στο Post της ότι «είναι ο καλύτερος μεγάλος αδελφός».

Η Sienna Elizabeth, το όνομα της οποίας αποτίει φόρο τιμής στην  Ελισάβετ, είναι 11η στη σειρά διαδοχής. Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι κόρη του γιου της βασίλισσας, πρίγκιπα Andrew και της Σάρα Φέγκερσον.

Παντρεύτηκε τον taycoon των κτηματομεσιτικών, το 2020 σε μια μικρή τελετή, καθώς ο κορωνοϊός δεν επέτρεψε κάποιο λαμπερό βασιλικό γάμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ