''Η θλιμμένη πριγκίπισσα'': Η φωτογραφία της Σαρλίν του Μονακό προκαλεί ερωτήματα - Τι συμβαίνει; (φωτό)

Τι συμβαίνει τελικά με την Πριγκίπισσα Σαρλίν; 

Πριν από ένα μήνα περίπου η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, εισήχθη  εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νότιας Αφρικής αφού  αισθάνθηκε αδιαθεσία. 

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, 43 ετών, που ατάγεται από τη Νότια Αφρική βρίσκεται αρκετούς μήνες εκεί και δεν έχει επιστρέψει ακόμα στον σύζυγό της και τα παιδιά της. 

 

 

Η εισαγωγή της στο νοσοκομείο τον Σεπτέμβρη έγινε «λόγω των επιπλοκών που συνδέονται με τη λοίμωξη στο αυτί, τη μύτη και τον λαιμό» από την οποία πάσχει από τον Μάιο.

Λόγω της παρατεταμένης απουσίας της Σαρλίν από το πριγκιπάτο, κυκλοφόρησαν στον διεθνή Τύπο διάφορες εικασίες περί επικείμενου διαζυγίου ή χωρισμού του ζεύγους.

 

 

 

 

Πριν δύο ημέρες η Πριγκίπισσα ανέβασε στα social media φωτογραφία, μετά από σχεδόν ένα μήνα. Όμως η φωτογραφία που ανέβασε προκάλεσε τις αντιδράσεις των followers της.

Η Σαρλίν εμφανίζεται εμφανώς ταλαιπωρημένη, αδυνατισμένη και χλωμή. Ενώ το χαμόγελό της πολλοί, το χαρακτήρισαν ''ψεύτικο'', ενώ έκρυβε μέσα του μια απέραντη θλίψη. 

 

 

Ο Αλβέρτος του Μονακό απαντά στις φήμες περί διαζυγίου:

«Έκπληκτος» για τις φήμες περί κρίσης στο γάμο του με την πριγκίπισσα Σαρλίν, δηλώνει ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, πυ μίλησε πρόσφατα για την σύζυγό του, η οποία από τον Μάη παραμένει στη χώρα όπου μεγάλωσε, τη Νότια Αφρική.

Η πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης βρίσκεται ακόμα στη γενέτειρά της, με τον σύζυγό της να πραγματοποιεί μάλιστα πρόσφατα και ένα ταξίδι στη χώρα, παρέα με τα δίδυμα πριγκιπόπουλά τους Γκαμπριέλα και Ζάκ. Ωστόσο το γεγονός ότι εκείνη δεν έχει επιστρέψει ακόμα στο Μονακό, όσο και το ότι ο Αλβέρτος έκανε τρεις μήνες να πάει να την βρει, έχουν «φουντώσει» τις φήμες για διαζύγιο.

 

 

«Δεν εγκατέλειψε το Μονακό», λέει χαρακτηριστικά ο Αλβέρτος σε συνέντευξη του στο Peοple: «δεν έφυγε επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου ή με οποιονδήποτε άλλον. Πήγε στη Νότια Αφρική για να αξιολογήσει εκ νέου το έργο του ιδρύματός της και να βρεθεί με τον αδελφό της και μερικούς φίλους. Υποτίθεται ότι ήταν για μια βδομάδα, 10 ημέρες το πολύ, και [είναι ακόμα εκεί τώρα] εξαιτίας μίας μόλυνσης και όλων των ιατρικών επιπλοκών που ακολούθησαν.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ