Η Έλενα Παπαρίζου τρόλαρε το blackout σε Facebook & Instagram με… «αναπάντητες κλήσεις» στο Twitter! - απολαυστικά σχόλια (φωτό)

«Καλησπέρα, Όλοι εδώ;». 

Τα social media Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger «έπεσαν» χθες με αποτέλεσμα εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο να μην μπορούν να συνδεθούν, ανάμεσά τους και η Έλενα Παπαρίζου που... άφησε «αναπάντητες κλήσεις» στο Twitter και ξεσήκωσε τους χρήστες της πλατφόρμας!

Η τραγουδίστρια τρόλαρε το Blackοut γράφοντας αρχικά σε tweet της «Καλησπέρα, Όλοι εδώ;». Βλέπετε το Twitter ήταν ένα από τα λίγα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που λειτουργούσαν το απόγευμα και το βράδυ της Δευτέρας.

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Εκτός λειτουργίας Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger για πάνω από 8 ώρες - Οι εργαζόμενοι της εταιρείας δεν μπορούσαν να μπουν στο κτίριο


Φυσικά δεν ήταν λίγοι οι θαυμαστές της που έσπευσαν να σχολιάσουν το μήνυμά της. Ωστόσο ήταν ένα δεύτερο tweet που έκανε «χαμό» από περιελάμβανε στίχους από το τραγούδι της «Αναπάντητες Κλήσεις».

«Μα σιωπή μόνο στο κινητό μου» έγραψε η κριτής του The Voice και συγκέντρωσε πάνω από χίλια Likes και 200 retweets, με ορισμένους να σχολιάζουν το γεγονός ότι «έπεσαν» τα social media και άλλους να θυμούνται το κομμάτι της τραγουδίστριας, που βγήκε το 2004.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ