Ημέρα χαράς για την δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη & τον Αλέξανδρο Χατζόπουλο: Οι φωτό από την βάφτιση του γιου τους

Ποιο όνομα έδωσαν στον μικρό;

Ημέρα χαράς για την  Νίκη Λυμπεράκη και τον σύντροφό της Αλέξανδρο Χατζόπουλο, αφού βάπτισαν τον 14 μηνών γιο τους στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Ακροπόλεως.

Ο μικρός πήρε το όνομα Παναγιώτης Μάξιμος, προς τιμήν του μπαμπά της δημοσιογράφου του Mega (Παναγιώτης) που «έφυγε» από την ζωή το 2018. Υπενθυμίζεται ότι το παιδάκι ήρθε στον κόσμο στις 6 Αυγούστου του 2020.

 

Για την περίσταση η Νίκη Λυμπεράκη επέλεξε ένα όμορφο εμπριμέ φόρεμα σε μπλε και λευκούς τόνους, ενώ είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της με ανοιχτόχρωμες ροζ - Nude γόβες.

Η νονά, η δημοσιογράφος Έφη Αλεβιζού, από πλευράς της είχε φορέσει ένα total white σύνολο συνδυασμένο με κουφετί γόβες.

Ο Ιερός Ναός είχε στολιστεί κατάλληλα για την βάφτιση του γιου της δημοσιογράφου και του δικηγόρου Αλέξανδρου Χατζόπουλου, με πράσινα και θαλασσί μπαλόνια αλλά και με όμορφα πολύχρωμα λουλούδια.

«Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου, οπότε είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην το περιμένω. Μου μίλησαν για πολύ μικρό χρονικό περιθώριο. Επομένως, σταμάτησα να περιμένω και να σκέφτομαι ένα παιδί. Δεν ήταν στα σχέδιά μου», εξομολογήθηκε χθες στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Νίκη Λυμπεράκη.

«Όταν ήρθε το παιδί, δεν με βρήκε σε διαδικασία προσπάθειας για να το αποκτήσω. Ήταν μία τρομερή έκπληξη, ένα θαύμα. Είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην περιμένει παιδί, γιατί δεν ήθελα να ζήσω τη ματαίωση, ενώ θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν αγώνα για ένα παιδί».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ