Η Kim Kardashian έκανε ξανά τα γλυκά μάτια στον Kanye West - Τα πανάκριβα outfits της, 23.000 δολ ένα παλτό (φωτό & βίντεο)

Στα φούξια από την κορφή ως τα νύχια!

Γιατί να πρωτομιλήσουμε; Για το φούξια, εφαρμοστό outfit της Kim Kardashian, το oversized παλτό των 23.000 δολαρίων ή για τα βλέμματα με τον Kanye West;

Ας αρχίσουμε με τον τελευταίο που είδε τον μονόλογο της πρώην συζύγου του στο «Saturday Night Live». Και δεν καθόταν όπου κι όπου αλλά στο κέντρο, με αποτέλεσμα να οι δυο τους να έχουν οπτική επαφή. Μάλιστα θεατές ανέφεραν ότι κατά χαιρετούσαν από μακριά ο ένας τον άλλον, αλλά και ότι κοιταζόντουσαν.

Βέβαια πηγές του «SNL» είπαν στο Page Six ότι ο Kanye εγκατέλειψε το κοινό λίγο μετά το άνοιγμα του show, στο οποίο η 40χρονη παρουσίασε περήφανα τον εαυτό της ως «Kim Kardashian West». Όπως ανέφεραν ο 44χρονος σηκώθηκε και πήγε στα παρασκήνια μετά τον μονόλογο, τον οποίο είχε δει στις πρόβες.




Πηγές είχαν αποκαλύψει ότι ο West βοηθούσε την πρώην γυναίκα του πριν από την εμφάνισή της στο SNL (Saturday Night Live) κάτι που πυροδότησε φήμες, καθώς το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα πέρασε αρκετό χρόνο μαζί. Εκτός από την προετοιμασία για τον μονόλογο της Kim, έφαγαν μαζί στο Λος Άντζελες, πριν πετάξουν μαζί στη Νέα Υόρκη για την εκπομπή του NBC.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε επίσης ότι η Kim κάποια στιγμή «έδωσε ένα φιλί» στους φίλους της που βρισκόντουσαν στο κοινό, το οποίο περιελάμβανε μεταξύ άλλων τον BFF της La La Anthony και τον φίλο της μαμάς της Kris Jenner, Corey Gamble.

Κατά την διάρκεια του μονόλογού της (να σημειωθεί ότι έχουν χιουμοριστικό χαρακτήρα και πολλοί διάσημοι έχουν εμφανιστεί κατά καιρους στο SNL) η Kim μίλησε για το διαζύγιό της αποκαλώντας τον Kanye «τον καλύτερο όλων των εποχών» πριν πει ότι είναι «ο πιο πλούσιος μαύρος στην Αμερική, μια ταλαντούχα ιδιοφυία που μου έδωσε τέσσερα απίστευτα παιδιά».

Ας πάμε όμως και στα outfits της Kim! Η 40χρονη φόρεσε ένα βελούδινο catsuit, ενώ την ίδια απόχρωση επέλεξε και για το πάρτι που ακολούθησε μετά το show στην εκπομπή του NBC.

Ήταν επίσης μια ολόσωμη φόρμα την οποία συνδύασε με ένα παλτό που είχε βολάν. Ολοκλήρωσε δε το look με ένα ζευγάρι εκθαμβωτικά διαμαντένια σκουλαρίκια.


Το Outfit της ήταν από τον Balenciaga και δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε με κάποια δημιουργία του διάσημου brand. Άλλωστε ήταν ο οίκος μόδας που την έντυσε στο φετινό Met Gala, ενώ πριν από την εμφάνιση στο SNL είχε επίσης φορέσει ένα εκκεντρικό τεράστιο παλτό από την ίδια εταιρεία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIE (@chanexlbbby)

Η Kim είχε δειπνήσει μεταξύ άλλων με τον Ben Affleck και την παραγωγό Lindsey Shookus, στο ιταλικό εστιατόριο Lattanzia Cucina Italiana στη Νέα Υόρκη και είχε επιλέξει για την περίσταση ένα oversized αστραφτερό, γούνινο παλτότο οποίο κοστίζει 23.000 δολάρια! 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ