Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Θεοφανία Παπαθωμά: «Ο Γρηγόρης Πετράκος θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο - αν έχω εμβολιαστεί είναι δικό μου θέμα» (βίντεο)

 «Δεν θέλω να επηρεάσω τον κόσμο»

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν την Τρίτη το πρωί η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία μίλησε για τον σύζυγο της, Γρηγόρη Πετράκο και την ενασχόληση του με την πολιτική, καθώς και για τις απόψεις του για τον κορωνοϊό

«Αυτό είναι δικό μου θέμα» απάντησε η ηθοποιός στη ερώτηση του αν έχει κάνει το εμβόλιο, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι: «Δεν θέλω να επηρεάσω τον κόσμο. Όποιος θέλει εμβολιάζεται και όποιος δεν θέλει δεν εμβολιάζεται.

Ευτυχώς έχουμε ακόμα αυτή την επιλογή. Δεν μας έχουν βάλει το πιστόλι στον κρόταφο ούτε για το ένα ούτε για το άλλο θέμα. Ας αλλάξουμε όμως θέμα, ας πούμε κάτι πιο ευχάριστο».

«Τώρα εγώ δεν ήρθα εδώ να μιλήσω για τον Γρηγόρη, ήρθα να μιλήσω για μένα» είπε όταν την ρώτησαν για σχετικά με την ενασχόληση του άντρα της, Γρηγόρη Πετράκου, με την πολιτική και πρόσθεσε στη συνέχεια ότι: 

«Τον πλησίασαν από πολλά κινήματα και θεώρησε ότι αυτό είναι το πιο αξιόπιστο και σωστό και σοβαρό (σ.σ. του Γιώργου Τράγκα). Εγώ του είπα ότι αν θέλει να εκφράζει πολιτικό λόγο αυτό θα πρέπει να το κάνει μέσα στη Βουλή και όχι στο facebook κι εκεί τελείωσε η κουβέντα μας. Δεν επεμβαίνω και πολύ».

Επίσης είπε ότι: «έχουμε χρέος να εργαζόμαστε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, έχουμε χρέος να είμαστε σύννομοι, δηλαδή να ακολουθούμε τις επιταγές του νόμου κι έχουμε και χρέος να εκφράζουμε τις πεποιθήσεις μας χωρίς φόβο και πάθος. Αυτά ο Γρηγόρης τα κάνει και τα τρία. Το κάνει γιατί θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ