Ανυπομονεί να δει τα δίδυμα η πριγκίπισσα Σαρλίν: «Αν κάποια μητέρα έχει χωριστεί από τα παιδιά της, ξέρει πως νιώθω» (βίντεο)

Τι είπε για την κατάσταση της υγείας της;

Η πριγκίπισσα Σαρλίν, μετά από μήνες παραμονής στη Νότια Αφρική, ανυπομονεί να δει και πάλι τα δίδυμα παιδιά της.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, η οποία αναρρώνει ακόμα στην χώρα όπου μεγάλωσε, μετά από χειρουργική επέμβαση που έκανε, δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ανυπομονεί να δει τα 6χρονα πριγκιπόπουλά της Γκαμπριέλα και Ζακ, τα οποία και βρίσκονται στο Μονακό, μαζί με τον μπαμπά τους.

Σε συνέντευξή της που μοιράστηκε στο Instagram η 43χρονη πρώην ολυμπιονίκης της κολύμβησης συζήτησε για την επιθυμία της να επιστρέψει στο σπίτι της, ενώ μιλώντας πριν από την «τελευταία χειρουργική επέμβαση» στη οποία υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, εξήγησε ότι η υγεία της συνεχίζει να βελτιώνεται.

«Ήρθα για στη Νότια Αφρική για να επιβλέψω κάτι έργα, ήδη δεν ένιωθα καλά τότε. Είχα μια λοίμωξη η οποία αντιμετωπίστηκε αμέσως. Δυστυχώς, με κράτησε για μερικούς μήνες εδώ» είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια καθησύχασε τους ακροατές ότι η κατάστασή της υγείας της βελτιώνεται λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «Είμαι καλά, αισθάνομαι πολύ πιο δυνατή. Έχω ακόμα μια επέμβαση και μετά ανυπομονώ να φτάσω στο σπίτι τα παιδιά μου, που μου λείπουν τρομερά. Νομίζω ότι αν υπάρχει κάποια μητέρα εκεί έξω που έχει χωριστεί από τα παιδιά της εδώ και μήνες, θα ένιωθε το ίδιο όπως νιώθω κι εγώ ».

Πηγές είπαν στο People ότι η επέμβαση που έκανε στις 8 Οκτωβρίου «πήγε καλά» ενώ στην ίδια συνέντευξη η Σαρλίν, η οποία γεννήθηκε στην Ζιμπάμπουε επανέλαβε την πρόθεσή της να επιστρέψει στη Νότια Αφρική και να συμμετάσχει ξανά στις προσπάθειες του ιδρύματός της κατά της λαθροθηρίας των ρινόκερων, που ήταν και ο λόγος για τον οποίο βρέθηκε εκεί εξαρχής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ