Νέα πρέσβειρα του οίκου Dior η 18χρονη Έμα Ραντουκάνου - Το αστέρι του τένις κατακτά τον κόσμο της μόδας

Μετά το συμβόλαιο των 2 εκατομμυρίων με την Tiffany & Co!

Η Έμα Ραντουκάνου έχει κατορθώσει το τελευταίο διάστημα να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια στον χώρο του τένις, ενώ τώρα η 18χρονη κατακτά σιγά, σιγά και τον κόσμο της μόδας.

Μόλις τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε ότι η Έμα άρχισε να συνεργάζεται με την Tiffany & Co σε μια συμφωνία αξίας 2 εκατομμυρίων λιρών, σύμφωνα με την metro.co.uk, ενώ τώρα, θα γίνει η νέα πρέσβειρα του Dior.

 

 

Ειδικότερα θα γίνει εκπρόσωπος για τις συλλογές γυναικείων ενδυμάτων της Creative Director του οίκου, Maria Grazia Chiuri, αλλά και για τις σειρές ομορφιάς του Peter Philips.

Ίσως να μην ήταν τυχαία λοιπόν και η εμφάνισή της νεαρής Βρετανίδας στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του James Bond με αστραφτερή Dior τουαλέτα και κοσμήματα Tiffany & Co!

EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ίδια έγραψε σε post της στο Twitter ότι «είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μπαίνω στην ομάδα του εμβληματικού οίκου. Ευχαριστώ». Παράλληλα μιλώντας στη Vogue είπε ότι «το έργο της Maria Grazia ενδυναμώνει τις γυναίκες ώστε να αισθάνονται σίγουρες με το εμβληματικό κόψιμο του Dior, το οποίο πιστεύω ότι είναι πολύ μοναδικό».

 

 

Υπενθυμίζεται ότι σειρά από ρεκόρ που κρατούσαν στο τένις εδώ και πολλά χρόνια ανήκουν στο παρελθόν από τα ξημερώματα της Κυριακής 12/09 και «υπεύθυνη» για όλα αυτά είναι η 18χρονη, Εμα Ραντουκάνου, η οποία αν και ξεκίνησε από τους προκριματικούς του τουρνουά κατάφερε να σημειώσει 10 σερί νίκες, να μην χάσει ούτε σετ και να πανηγυρίσει απόλυτα δικαιολογημένα την κατάκτηση του US Open, του πρώτου Major τίτλου στην καριέρα της!

 

 

 

 

 

 

Είχε προηγηθεί η συναρπαστική άνοδος της στον τέταρτο γύρο στο Wimbledon αυτό το καλοκαίρι, με την ίδια να συμμετέχει στο τουρνουά ως «wild card».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ