Εσείς τι θα κοιτάζατε; Την ασημί Aston Martin ή την ασημί τουαλέτα της πρωταθλήτριας του τένις Έμα Ραντουκάνου (φωτό & βίντεο)

Βρέθηκε στην πρεμιέρα του James Bond

Η περίφημη Aston Martin του James Bond είχε στηθεί στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του πράκτορα 007.

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στην προβολή και η 18χρονη τενίστρια Εμα Ραντουκάνου, που πόζαρε - όπως άλλωστε έκαναν και άλλοι επώνυμοι - μπροστά από το πολυτελές αυτοκίνητο.

Και πείτε μου τώρα εσείς, τι θα κοιτάζατε; Την Aston Martin ή την απίθανη ασημένια τουαλέτα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick (@emmartennisstar)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JD Women (@jdwomen)

Εκθαμβωτική η νεαρή αθλήτρια φόρεσε ένα μάξι φόρεμα με ιδιαίτερη λαιμόκοψη από τον οίκο Dior, ενώ είχε ολοκληρώσει το look της με διαμαντένια δαχτυλίδια και ένα βραχιόλι από την Tiffany & Co.

EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημειώνεται ότι σειρά από ρεκόρ που κρατούσαν στο τένις εδώ και πολλά χρόνια ανήκουν στο παρελθόν από τα ξημερώματα της Κυριακής 12/09 και «υπεύθυνη» για όλα αυτά είναι η 18χρονη, Εμα Ραντουκάνου, η οποία αν και ξεκίνησε από τους προκριματικούς του τουρνουά κατάφερε να σημειώσει 10 σερί νίκες, να μην χάσει ούτε σετ και να πανηγυρίσει απόλυτα δικαιολογημένα την κατάκτηση του US Open, του πρώτου Major τίτλου στην καριέρα της!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ