Alessandra of Hanover: Αυτή ήταν η ωραιότερη royal καλεσμένη - το ειδύλλιο της ξεναγού με τον πρίγκιπα Christian κράτησε 12 χρόνια (φωτό)

Συνάντησε την γυναίκα της ζωής του όταν έκανε διακοπές

Το eirinika  κατέληξε ότι η πιο εντυπωσιακή, καλοντυμένη και σικ καλεσμένη στον γάμο του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ, ήταν η σύζυγος του πρίγκιπα Christian of Hanover, πατέρας του οποίου είναι ο πρώην σύζυγός της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, Ερνέστος του Αμβούργου. 

Στον λαμπερό γάμο που έγινε χθες στην Μητρόπολη Αθηνών η Alessandra, η οποία είναι πρώην μοντέλο, δικηγόρος, ενώ σχεδιάζει και τσάντες επέλεξε μια φούξια τουαλέτα με μακριά μανίκια, την οποία συνδύασε με σμαραγδί αξεσουάρ. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το περιδέραιο που στόλιζε τον λαιμό της.

Ο πρίγκιπας Christian του Αννόβερου και η γυναίκα του, η περουβιανή  καλλονή Αlessandra de Osma, απέκτησαν δίδυμα πριν από ένα χρόνο.

Ο πρίγκιπας συνάντησε την γυναίκα της ζωής του όταν έκανε διακοπές στο Περού το 2005 και εκείνη ήταν ξεναγός του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Όλες οι φωτογραφίες από τον πριγκιπικό γάμο στην Αθήνα: Ο Φίλιππος & η Νίνα Φλορ παντρεύτηκαν στην Μητρόπολη (βίντεο)

Το ειδύλλιο όμως ξεκίνησε πολύ αργότερα το 2011, αρραβωνιάστηκαν το 2017 και τελικά παντρεύτηκαν το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς με πολιτικό γάμο και με θρησκευτικό στην βασιλική του Αγίου Πέτρου στην Λίμα του Περού τον Μάρτιο του 2018.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ