Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του στον πριγκιπικό γάμο: Η cape τουαλέτα & η μαύρη corset belt της Μαριάννας (φωτό)

Το χρώμα που αρμόζει όσο κανένα σε ένα royal γάμο

Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ήταν ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους που βρέθηκαν στον γάμο του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ, στην Μητρόπολη Αθηνών.

Ο Έλληνας μεγιστάνας των πετρελαίων και της ναυτιλίας μαζί με την σύζυγό του τίμησαν με την παρουσία τους το ζευγάρι, στη γαμήλια δεξίωση που έγινε στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, στο Ζάππειο.

Για την περίσταση ο επιχειρηματίας επέλεξε ένα μαύρο κουστούμι συνδυασμένο με μια ανοιχτόχρωμη γραβάτα, ενώ η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» μια υπέροχη cape τουαλέτα.

Αν κάποιο χρώμα αρμόζει όσο κανένα σε ένα royal γάμο, αυτό σίγουρα είναι το σμαραγδί και η πάντα κομψή, κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη έκανε ακριβώς αυτή την επιλογή.

Είχε συνδυάσει δε την τουαλέτα της με εντυπωασικά σκουλαρίκια, σε ανάλογους τόνους με το φόρεμά της και μαύα αξεσουάρ. Την ίδια ώρα το βλέμμα τραβούσε η μεγάλη μαύρη, corset belt, που είχε βάλει στη μέση της και η οποία ταίριαζε απόλυτα με τα παπούτσια και το τσατάκι της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ