Η Angelina Jolie στην πιο χολιγουντιανή της εμφάνιση: Στο κόκκινο χαλί με τις κόρες της - σιλουέτα σαν άγαλμα (φωτό & βίντεο)

Εκαθαμβωτική η σταρ με την Versace μεταλλική τουαλέτα

Το βράδυ της Κυριακής η Angelina Jolie περπάτησε μαζί με τις δύο κόρες της στο κόκκινο χαλί του 16ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, για τη νέα της ταινία «Eternals».

Η 46χρονη απέδειξε με την εμφάνισή της ότι είναι μια πραγματική σταρ του Χόλιγουντ, καθώς φόρεσε μια υπέροχη μεταλλική τουαλέτα από τον οίκο Versace, η σιλουέτα της οποίας έκανε το σώμα της να μοιάζει με άγαλμα.

Φωτογραφίες: ANSA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το εντυπωσιακό ασημένιο φόρεμά της είχε ντραπαρίσματα, αλλά και μια μικρή ουρά, ενώ το συνδύασε με σκουλαρίκια σε ανάλογους τόνους και επίσης ασημένια δαχτυλίδια.

Στο πλευρό της βρέθηκαν δύο από τα παιδιά της και συγκεκριμένα η 16χρονη Zahara και η 14χρονη Shiloh. Η πρώτη είχε φορέσει ένα λευκό φόρεμα με αρχαιελληνικό στυλ και χρυσές τιράντες που πλαισίωναν τον ντεκολτέ της. 

Φωτογραφίες: ANSA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Siloh από πλευράς της ήταν ντυμένη με ένα μαύρο φόρεμα που έφτανε μέχρι το γόνατο και κίτρινα animal print αθλητικά παπούτσια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Υπενθυμίζεται νωρίτερα αυτόν τον μήνα η Angelina Jolie είχε εμφανιστεί στο red carpet της πρεμιέρας της νέας της ταινίας επίσης μαζί με τα παιδιά της. ωστόσο τότε την συνόδευαν πέρα από την Siloh και την Zahara, ο 20χρονος Maddox, καθώς και τα δίδυμα Vivienne και Knox, 13 ετών. Ο μόνος που έλειπε ήταν ο 17χρονος Pax.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ