Couture Mary Katrantzou η εντυπωσιακή, λιτή τουαλέτα της Marie Chantal - ανατροπή του grecian style απο την διεθνή μας designer (φωτό)

Η λεπτή χρυσή ζώνη, τα διακριτικά κοσμήματα

Η Marie Chantal ήταν σίγουρα μια από τις πιο καλοντυμένες στον γάμο του πρίγκιπα Φίλιππου και της Νίνα Φλορ, και πως θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε αφού φόρεσε μια υπέροχη δημιουργία της Μαίρης Κατράντζου.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια - φαινόμενο δημιούργησε μια κατά παραγγελία, haute couture τουαλέτα για την σύζυγο του πρίγκιπα Παύλου.

Ήταν σε χρώμα γκρι του πάγου, ενώ είχε μια λεπτή χρυσή χώνη που τόνιζε την μέση της. Την ίδια ώρα το στοιχείο του grecian style δεν έλειπε από το φόρεμά της καθώς στο ντεκολτέ είχε ένα λαμπερό αλλά ταυτόχρονα διακριτικό κέντημα που έμοιαζε με κλαδί ελιάς.

Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν όμορφο χαμηλό κότσο, ενώ φορούσε λαμπερά σκουλαρίκια και ένα λεπτεπίλεπτο κολιέ - αλυσίδα.

Instagram/marykatrantzou

Ήδη στο Instagram της Μαίρης Κατράντζου έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες της Marie Chantal με την λιτή, αλλά υπέρκομψη τουαλέτα της, ενώ η σχεδιάστρια έχει μοιραστεί και μια στην οποία βλέπουμε την σύζυγο του Παύλου μαζί με την κόρη της Μαρία - Ολυμπία.

Instagram/marykatrantzou

Δείτε επίσης: Τα best of του πριγκιπικού γάμου στην Αθήνα: Το eirinika κάλυψε την τελετή & τις δεξιώσεις - όλα όσα έγιναν (φωτό & βίντεο)

 

Παράλληλα μέσα από τα stories της δημοσίευσε και το σκίτσο του υπέροχου αυτού φορέματος αλλά και μια εικόνα στην οποία βλέπουμε την Marie Chantal μαζί με τα παρανυφάκια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ