Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα δημιουργεί μια πιο νοσταλγική, αλλά ίσως & κάπως πιο βαριά διάθεση τις μεσημεριανές ώρες

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη έχει πάρει θέση στο ζώδιο του Καρκίνου ήδη από χθες και συνεχίζει την πορεία της σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το τετράγωνο με τον Ερμή τις πρωινές ώρες δημιουργεί κάποιες καθυστερήσεις στις μετακινήσεις ή κάποιες ασυνεννοησίες και πρέπει να είμαστε κάπως πιο προσεκτικοί.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Καρκίνο, τα θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο αφορούν στην οικογένεια και στο σπίτι ή στους ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνετε μαζί τους. Ίσως χρειαστεί να βάλετε κάποια όρια ή κανόνες, ώστε να ζείτε με αρμονία και χωρίς προβλήματα κάτω από την ίδια στέγη. Τις πρωινές ώρες, που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή, ίσως είναι κάπως πιο δύσκολο να το επιτύχετε αυτό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι ή μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν λαμβάνετε από το στενό σας περιβάλλον την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που έχετε ανάγκη. Βέβαια, μερικές φορές μπορεί απλά να είναι οι ανασφάλειες μας που βγαίνουν μπροστά και οι φοβίες μας κι όχι κάτι αντικειμενικό. Επειδή όλοι ζούμε κάτω από δύσκολες συνθήκες, είναι πολύ πιο εύκολο να υπάρχουν νεύρα, παρεξηγήσεις, κριτική. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με έμφαση στα οικονομικά σας θέματα έρχεται η Σελήνη στον Καρκίνο και σας καλεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποπληρώσετε λογαριασμούς, οφειλές και ό,τι άλλο πρέπει, είτε σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας είτε με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Από την άλλη, ίσως σας πιάνει καταναλωτική μανία. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ