Γυναικοκτονία - Ιεράπετρα: Θρήνος στην κηδεία της Νεκταρίας - δεν είπαν στην μητέρα της πώς πέθανε η κόρη της (φωτό & βίντεο)

Τραγικές φιγούρες τα τέσσερα παιδιά της 48χρονης

Στο πένθος έχει βυθιστεί και η Μεσαρά από την άγρια δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας από τον 54χρονο πρώην σύζυγό της, στην Ιεράπετρα.

Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι έφτασε η σορός της άτυχης 48χρονης έφτασε στον τόπο της καταγωγής της, στον Αμπελούζο της Μεσαράς προκειμένου να τελεστεί η κηδεία.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης αποχαιρέτησαν σήμερα φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου την 48χρονη Νεκταρία που χθες δολοφονήθηκε άγρια από τον 54χρονο πρώην σύζυγό της.

 

 

 

Στο πατρικό της σπίτι, στον Αμπελζούζο, οι συγχωριανοί της ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

 

 

Η εξώδιος ακολουθία τελείται στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στις 2 το μεσημέρι ενώ τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Η μητέρα της δεν γνωρίζει τις συνθήκες του θανάτου της

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της 48χρονης είναι τα τέσσερα παιδιά της που μέσα σε λίγα λεπτά είδαν τον κόσμο τους να καταστρέφεται αφού ο πατέρας τους σκότωσε την μητέρα τους.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Σοκαριστικές μαρτυρίες - «Λόγω της απόρριψης την σκότωσε - την τυραννούσε» (βίντεο)

 

Την ίδια ώρα, η μητέρα της άτυχης Νεκταρίας – η οποία έχει σοβαρά προβλήματα υγείας – δεν γνωρίζει ακόμα, σύμφωνα με το cretapost.gr, το πώς πέθανε η κόρη της. Η οικογένειά της στην προσπάθειά της να την προστατεύσει δεν της ανέφεραν ότι έπεσε θύμα δολοφονίας από τον πρώην σύζυγό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ