Rust: Δεν θα ξαναρχίσουν τα γυρίσματα μετά την τραγωδία - Η γυναίκα του Alec Baldwin φοβάται ότι θα αναπτύξει PTSD (βίντεο)

Μίλησε για πρώτη φορά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την τραγωδία 

Τα γυρίσματα του γουέστερν Rust, που διακόπηκαν λόγω του θανάτου της διευθύντριας φωτογραφίας που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον Alec Baldwin κατά τη διάρκεια μιας πρόβας, δεν πρόκειται να ξαναρχίσουν, ανακοίνωσε ο ίδιος ο ηθοποιός σε μια συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο.

«Μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατώ, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό», σχολίασε.

Ο Baldwin μιλούσε για πρώτη φορά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στις 21 Οκτωβρίου και επανέλαβε για άλλη μια φορά πόσο τον επηρέασε το γεγονός.

«Ήταν οικογένειά μου» είπε για το θύμα, τη Χαλίνα Χάτσινς, σύμφωνα με τα πλάνα που μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι TMZ. Σε αναρτήσεις του στο Twitter είχε ήδη εκφράσει την οδύνη του για τον θάνατό της και διαβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με την αστυνομία στις έρευνές της, αναφέρει το ΑΠΕ.

Σοκαρισμένη η Hilaria Baldwin - οι πρώτες της κινήσεις όταν έμαθε για την τραγωδία στο σετ του Rust

Η Hilaria Baldwin πήρε τα έξι της παιδιά με το αυτοκίνητό της και ξεκίνησε να οδηγεί χωρίς προορισμό, μόλις άκουσε ότι ο σύζυγός της Alec είχε πυροβολήσει και σκοτώσει κατά λάθος την κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτζινς στα γυρίσματα της ταινίας Rust.

«Δεν ήξερα πού πήγαινα, απλώς οδήγησα», είπε η Baldwin στο The Post Saturday κατά τη διάρκεια μιας αποκλειστικής συνέντευξης στο Βερμόντ.

Η οικογένεια εθεάθη να αφήνει το σπίτι της στο Γκρίνουιτς Βίλατζ μια μέρα μετά τον τραγικό πυροβολισμό. Η Hilaria είπε ότι οδήγησε για μια ολόκληρη μέρα αναζητώντας ένα μέρος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πριν εγκατασταθεί στην πόλη Μάντσεστερ, στο Βερμόντ.

Η Hilaria ανησυχεί ότι ο Alec θα αναπτύξει διαταραχή μετατραυματικού στρες μετά το τραγικό περιστατικό. Όπως είπε «Έφερα [τον Άλεκ] εδώ γιατί πρέπει να θρηνήσουμε τον θάνατο της Χαλίνα. Του συνέβη ένα πραγματικά τραυματικό γεγονός και προσπαθώ να περιορίσω το PTSD».

«Κοιτάξτε τι γίνεται σε στρατιώτες και αστυνομικούς όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι τραυματικό. Ήρθαμε εδώ για ησυχία. (...) «Είναι απαίσιο αυτό που συνέβη. Ο Alec νιώθει απαίσια.» πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ